Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit tegyek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek, hogy reagaljak. (Lent)?

Figyelt kérdés

Ezelott 2 eve szakitottam a baratnommel. Eddig mind2-en eltuk az eletunket, nekem azota volt 2 baratnom es neki 3 baratja. De most olyan idoszakba vagyunk, hogy eggyikunknek sincs valakie. Nagy nehezen 2 ev harag utan kikonyorogte, hogy bocsassak meg neki. Es most ugy tunik, hogy ujra akarja kezdeni az ezelott 2 eve befejezett kapcsolatunkat. O azt allitsa, hogy valaki mast szeret, aki tortenetesen a legjobb baratom. De latom rajta, hogy ugy nez ram mint ezelott 2 eve. Mar elkezdett alkalmankent puszilgatni az alitolagos szerelme elott. Mibdig amikor tudja, hogy talalkozunk valahol mindig kicsipi magat mint 1 barbi baba. Szerintetek, ujra akarja kezdeni, vagy a bosszujanak veszi kezdetet?

Bennem mar nincsenek meg azok az erzesek mint ezelott 2 eve.

Nem tudom, hogyan reagaljak amikor probal nekem ugy mond udvarolni.

O a szemembe csak az exem semmi tobb.

(Bocs a helyesirasi hibakert, varom a valaszokat). :-)

#szerelem #ex #ujrakezdes?
2014. nov. 27. 07:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd. Lehet csak azért kezdené újra, mert féltékennyé akarja tenni a kiszemelt pasit... Vagy éppen a kiszemelt pasival téged. Az ilyen játszmák soha nem vezetnek jóra. Amúgy is azt írtad, hogy nem érzed már iránta azt amit régen... Akkor már szerintem értelme sem lenne újra kezdeni. Érzések nélkül egy kapcsolat nem sokat ér. Ha egyoldalú, akkor sem.
2014. nov. 27. 08:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat igen, de nagyon ram van ragadva, megis, hogyan razzam le? Probaltam egyszeruen nem szambavenni, de o ugyanugy folytatta, mit mondjak neki, hogy fejezze be? Nem szeretnem megbantani, csak tudatni vele, hogy nekem mar nem kell, nem hianyzik.
2014. nov. 27. 09:11
 3/5 anonim válasza:
Egyet értek az első komizóval. Hát hogy , hogy rázd le? Hm... A legtisztább az , hogy ha szépen odamész hozzá és megkérded hogy most ki akar szúrni veled vagy újra akarja kezdeni? Na ha meg ki akar szúrni akkor megmondod szépen , hogy ez most nem jött be , ha meg újra akarja kezdeni akkor mondd meg neki, hogy bocsi , de ez nem fog működni , mert nem ugyanazt érzem , mint te . Ennyi :)
2014. nov. 27. 16:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget! Ugy lezarva :D
2014. nov. 28. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Jobb lenne, ha nem melegítenéd fel a kapcsolatot, és neki sem kellett volna megengedned, hogy puszilgasson, egyáltalán találkozni sem kellett volna vele.Ha nincs ló, jó a szamár is??
2014. nov. 28. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!