Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek, hogy reagaljak. (Lent)?
Ezelott 2 eve szakitottam a baratnommel. Eddig mind2-en eltuk az eletunket, nekem azota volt 2 baratnom es neki 3 baratja. De most olyan idoszakba vagyunk, hogy eggyikunknek sincs valakie. Nagy nehezen 2 ev harag utan kikonyorogte, hogy bocsassak meg neki. Es most ugy tunik, hogy ujra akarja kezdeni az ezelott 2 eve befejezett kapcsolatunkat. O azt allitsa, hogy valaki mast szeret, aki tortenetesen a legjobb baratom. De latom rajta, hogy ugy nez ram mint ezelott 2 eve. Mar elkezdett alkalmankent puszilgatni az alitolagos szerelme elott. Mibdig amikor tudja, hogy talalkozunk valahol mindig kicsipi magat mint 1 barbi baba. Szerintetek, ujra akarja kezdeni, vagy a bosszujanak veszi kezdetet?
Bennem mar nincsenek meg azok az erzesek mint ezelott 2 eve.
Nem tudom, hogyan reagaljak amikor probal nekem ugy mond udvarolni.
O a szemembe csak az exem semmi tobb.
(Bocs a helyesirasi hibakert, varom a valaszokat). :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!