Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem szerelemmel szeretem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szerelemmel szeretem, akkor már szakítani kell?

Figyelt kérdés
Egy csomó kérdésnél azt látom válasz gyanánt, hogy ha már nem vagy szerelmes a párodba, csak simán szereted, akkor inkább szakíts vele, hadd keresssen egy olyan lányt, aki szerelmes lesz belé stb. Miért? Ez teljesen hülyeség. A szerelem max. 3 áév után átalakul sima szeretetté. Miért kéne szaklítanom, mert leül az a kezdeti lángolás? Ez teljesen természetes.

2015. jan. 29. 12:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es, újdonságot nem mondtál, hisz ezt az első mondatomban megfogalmaztam... Nem volt még rossz párkapcsolatom, pedig túl vagyok már néhányon. Egyértelmű: nekem így jó, és valószínűleg az exeimnek se volt rossz dolguk, mert soha nem ők szakítottak, hanem én léptem le.
2015. jan. 29. 23:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, nyilván nem egy jól működő, őszinte érzelmeken alapuló kapcsolat esetén tanácsolják/tanácsoljuk a szakítást. De nézz körül! Akár ezen az oldalon is. Naponta kismillió kérdés kerül kiírásra, ahol kilométerekről látszik, hogy csak belekényelmesedtek egy semmitérő, érzelmektől mentes liaisonba, és csak a megszokás, a magánytól való félelem tartja együtt őket.
2015. jan. 30. 17:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Tessék! Alig írtam meg a választ, és itt van az ékes példa:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2015. jan. 30. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!