Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondják, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy csak akkor hiányozhat valaki nagyon, ha több mint fél évnél vagytok együtt?

Figyelt kérdés
Ezt szerintem olyan hülyeség. Lehetsz valakivel együtt nagyon sokáig, és szeretheted meg hiányozhat, minden. De ha egyszer együtt vagy valakivel mondjuk 2 hónapig, és olyan érzést vált ki belőled, mint még senki akkor még annál is jobban tudod szeretni és hiányolni.

2015. jan. 29. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Valóban hülyeség, de én nem is hallottam még ezt korábban. 4 hónapja vagyunk együtt, és soha nem hiányzott még senki ennyire, ha nem tudtunk találkozni (és ez nem most kezdődött)
2015. jan. 29. 11:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ezt a mondást még nem hallottam. Szerintem ez hülyeség.
2015. jan. 29. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Tényleg hülyeség, de én még nem is hallottam ilyen mondást.
2015. jan. 29. 11:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Csómóan írják.. mert hogy akkor nem is lehetett olyan komoly.
2015. jan. 29. 13:44
 5/6 Rékcsi ***** válasza:
Ez baromság, nekem az első pillanattól hiányzik a párom, ha nem lehetek vele :) (távkapcsolat)
2015. febr. 11. 05:35
 6/6 PearlDiver ***** válasza:

Kik írják, hol és miért?

Szerintem pont fordítva van, minél frissebb a kapcsolat, annál szerelmesebb vagy általában és akkor hiányzik igazán a másik, amikor tombolnak az érzelmek. Idővel lenyugszol, megszokod a párodat és nem feltétlenül akarsz 24/7-ben vele lenni. De persze ahány ember, annyi történet, nem lehet ezt ráhúzni akárkire.

2015. febr. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!