Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzi ezt a barátom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzi ezt a barátom? Vajon változtatható?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy fiú barátom nagyon szeretem. Sokszor úgy érzem amikor nincs velem nagyon hiányzik. Nagyon kívánatos számomra, imádom az illatát hiányzik a puszta jelenléte. Azónban a múltban történtek olyanok ami konfigtust okoz a párkapcsolatomba. 13hónapja vagyunk együtt , el követtem kisebb nagyon hiábakat ami miatt megbánást érez hogy velem van. Régebben sokat vitatkoztunk ez miatt , de idővel javult már nem napi szinten vitázunk Régebben akart velem járni , de én vele nem mert akkor ért véget a párkapcsolatom. Anno célóztam rá hogy vegyem nekem bicot , cipőt és szemplila spirált. De nem komolyan gondoltam csak szeretem volna magamat nőnek érezni mellete . Apróságoknak jobban tudok örülni egy kedves szó , virág, levél. Ezek miatt azt hisszi hogy kihasználtam őt , mai napig néha fel hozza. Ezek miatt a meghívásoknál is gondok támadtak. Azt mondta nekem soha nem fogok töle kapni egy virágot sem nem fog meg hívni. Általábban felesbe szoktunk fizetni a mozit, éterem stb. Volt hogy szakított velem de én nagyon szeretem és ragaszkodok hozzá. Folyton én keressem ő nem keress engem mindig én hívom telefonon. Multkor is ki dobot de én követem , ott áltam a kapujuknál. Azt mondta nagyon szerelmes volt belém. De amiket tettem kiábrándult belőlem mondta jól érzi magát velem. De másnap meg bánja hogy velem van ilyenkor mindig kidob. Nagyon szeretem , azt ki hagytam amikor járni akart velem mindig talán válaszokat adtam neki. Nem tudtam el dönteni , nagyon sokat csalodtam a fiúkba. Nem akartam megint csalódni senkibe sem. Párkapcsolat nem lett köztünk de barátság-extrákkal igen. Szeretnák változtatni a helyzeten hogy újbol szeressen aki vagyok. Nem akaróm el vesziteni mert szeretem.

2015. jan. 28. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Hú basszus, a nyelvtantanárod milyen csalódott lehet.
2015. jan. 28. 21:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de azért ezt főleg magadnak köszönheted. Nem bízik benned a fiú - hogyan is bízna, mikor sokáig csak "lógva hagyod" a kapcsolatot?

Legalábbis nekem ez jött le, ha jól értelmeztem, mert egyébként eléggé zagyva az írásod.

2015. jan. 31. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!