Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít? Megbocsássam neki vagy hagyjam el?
"nem tudom nélküle leélni az életem"
Megnyugodtam, ugyanolyan hülye vagy, mint a többi.
Természetesen igen, egy párkapcsolatnak lényeges pontja a szexualitás is. Egy 22 éves srác ezerrel kívánja a szexet, nyilván voltak szükségletei abban az egy évben, amíg Te nem feküdtél le vele. DE ez nem ok arra, hogy mással csinálja!!!! Inkább beszélte volna meg Veled, hogy nem sürgetni akar, de már nagyon kívánná, és ha nem is behatolás, de legalább máshogy elégítsétek ki egymást. Ő nem méltatott erre, hanem fűvel-fával megcsalt. Aztán most, hogy már megkapott "úgy" is, közli, hogy ja bocs, most már nem fog megcsalni, mert d*ghat Téged is. Ez rohadtul unintelligens cselekedet volt, amivel burkoltan gyakorlatilag azt is "bevallotta"/kifejezte, hogy igazán nem szeret és nem vesz Téged komolyan (vagy eleve nem is veszi komolyan a párkapcsolatokat, mert éretlen hozzájuk).
Én a helyedben szakítanék vele, bármennyire is szereted, túl tudod tenni idővel magad rajta. Ha akkor TÖBBSZÖR IS megcsalt (most pedig csak manipulálni akar), ezek után is meg fogja tenni, ha megbocsájtasz neki. Mondjuk valamikor kevesebb időt tudtok együtt tölteni, vagy épp beteg vagy pár hétig, stb. Szóval akármilyen indokot ki tud találni, amiért megint megcsaljon. Így már úgyse fogsz tudni igazán bízni benne, megint pofára fogsz esni és csak szenvedni fogsz! Tehát, a legjobb az lenne számodra, ha elhagynád még most, és később úgyis fogsz olyat találni, aki nem így viszonyul Hozzád, hanem megbecsül!
Remélem, jól döntesz! Sok sikert, és kitartás!!!
Kedves Kérdező!
Nem értem hogy tudsz szeretni egy olyan embert aki ennyire semmibe vesz hiszen mint mondta nem egyszer történt meg. Tehát nem az első alkalom után mondta el neked. Ha most megbocsájtod neki, még számtalanszor megteszi,hisz te úgyis elnézel neki mindent.Ha vele maradsz sosem leszel boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!