Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez megcsalásnak számít?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít? Megbocsássam neki vagy hagyjam el?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok a pasim 22. Kb. egy éve járunk, én még szűz voltam amikor megismertem és egy hónapja volt az első együtt töltött éjszaka ami nagyon jó volt. Csakhogy ma bevallotta nekem, hogy ő közben töltött együtt egy-egy éjszakát lányokkal, hogy kiélhesse magát. Én nagyon-nagyon szeretem őt, de ezután már nem tudok benne ugyan úgy bízni. Amikor elmondta sírt és könyörgött, hogy ne hagyjam el. Megmondtam neki, hogy időre van szükségem. Egyszerűen nem tudom mit tegyek szeretem és nem tudom nélküle leélni az életem, de ez mégiscsak durva volt tőle. A barátnőim szerint túlreagálom. A barátom megígérte, hogy nem teszi meg többet, főleg mert már lefeküdtünk. Érdemes lenne adnom neki még egy esélyt?

2015. jan. 28. 19:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolatotok elején megcsalt, sőt többször is és nem tartott téged annyira fontosnak, hogy várjon rád. Mit vársz tőle a továbbiakban? Mire vársz még? :/
2015. jan. 28. 19:44
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

"nem tudom nélküle leélni az életem"

Megnyugodtam, ugyanolyan hülye vagy, mint a többi.

2015. jan. 28. 19:48
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen igen, egy párkapcsolatnak lényeges pontja a szexualitás is. Egy 22 éves srác ezerrel kívánja a szexet, nyilván voltak szükségletei abban az egy évben, amíg Te nem feküdtél le vele. DE ez nem ok arra, hogy mással csinálja!!!! Inkább beszélte volna meg Veled, hogy nem sürgetni akar, de már nagyon kívánná, és ha nem is behatolás, de legalább máshogy elégítsétek ki egymást. Ő nem méltatott erre, hanem fűvel-fával megcsalt. Aztán most, hogy már megkapott "úgy" is, közli, hogy ja bocs, most már nem fog megcsalni, mert d*ghat Téged is. Ez rohadtul unintelligens cselekedet volt, amivel burkoltan gyakorlatilag azt is "bevallotta"/kifejezte, hogy igazán nem szeret és nem vesz Téged komolyan (vagy eleve nem is veszi komolyan a párkapcsolatokat, mert éretlen hozzájuk).

Én a helyedben szakítanék vele, bármennyire is szereted, túl tudod tenni idővel magad rajta. Ha akkor TÖBBSZÖR IS megcsalt (most pedig csak manipulálni akar), ezek után is meg fogja tenni, ha megbocsájtasz neki. Mondjuk valamikor kevesebb időt tudtok együtt tölteni, vagy épp beteg vagy pár hétig, stb. Szóval akármilyen indokot ki tud találni, amiért megint megcsaljon. Így már úgyse fogsz tudni igazán bízni benne, megint pofára fogsz esni és csak szenvedni fogsz! Tehát, a legjobb az lenne számodra, ha elhagynád még most, és később úgyis fogsz olyat találni, aki nem így viszonyul Hozzád, hanem megbecsül!

Remélem, jól döntesz! Sok sikert, és kitartás!!!

2015. jan. 28. 20:14
 24/30 anonim ***** válasza:
szerinted nem megcsalás h míg együtt volt veled több csajt is dugott? mi van, ha most is ezt teszi és csak hónapok múlva vallja be?... LAPÁTRA!
2015. jan. 28. 20:18
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nem értem hogy tudsz szeretni egy olyan embert aki ennyire semmibe vesz hiszen mint mondta nem egyszer történt meg. Tehát nem az első alkalom után mondta el neked. Ha most megbocsájtod neki, még számtalanszor megteszi,hisz te úgyis elnézel neki mindent.Ha vele maradsz sosem leszel boldog.

2015. jan. 28. 20:21
 26/30 A kérdező kommentje:
köszönöm, szerintem szakítani fogok. csak jobb lett volna ha ezt azelőtt mondja meg, hogy neki adtam volna a szüzességem. akkor nem hiszem, hogy neki adtam volna, bár lehet, hogy akkor megbocsájtottam volna neki
2015. jan. 28. 20:39
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, Kérdező, hogy ezt most leírom. De hülye lett volna azelőtt szólni, mielőtt lefeküdtök, és elveszted a szüzességed. Pont ez volt a lényege. Egy újabb trófea lettél a sorban, semmi több.
2015. jan. 30. 09:49
 28/30 anonim ***** válasza:
82%
De amúgy hogy lehet a mai lányok többsége ennyire idióta? Viszket a zuzája 16-7 évesen, és egyből pélót akar bele, anélkül hogy meggyőződne róla hogy nem csak megdugni akarják. Egy év alatt biztosan voltak jelei hogy megcsal. Ne legyetek már ennyire naivak és befolyásolhatóak
2015. jan. 30. 09:55
 29/30 A kérdező kommentje:
nem volt semmi jele. mindig nyugodt volt, semmi gyanús telefon, mindig elértem ha kerestem. nem hittem, hogy ezt teszi :(
2015. jan. 30. 12:41
 30/30 anonim válasza:
Remélem azóta nem vagy vele.megcsalt...többször...merthogy volt benned ennyi tartás és nem adtad oda magadat egyből(ezt amúgy tartsd meg!)semmi tisztelet nincs a pasid felől és még hülye is.nehogy már ő legyen sajnálva! Remélem hogy kivágtad,mint az úristen!nem ezt érdemled!a legjobbakat Neked!
2016. jan. 27. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!