Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít? Megbocsássam neki vagy hagyjam el?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok a pasim 22. Kb. egy éve járunk, én még szűz voltam amikor megismertem és egy hónapja volt az első együtt töltött éjszaka ami nagyon jó volt. Csakhogy ma bevallotta nekem, hogy ő közben töltött együtt egy-egy éjszakát lányokkal, hogy kiélhesse magát. Én nagyon-nagyon szeretem őt, de ezután már nem tudok benne ugyan úgy bízni. Amikor elmondta sírt és könyörgött, hogy ne hagyjam el. Megmondtam neki, hogy időre van szükségem. Egyszerűen nem tudom mit tegyek szeretem és nem tudom nélküle leélni az életem, de ez mégiscsak durva volt tőle. A barátnőim szerint túlreagálom. A barátom megígérte, hogy nem teszi meg többet, főleg mert már lefeküdtünk. Érdemes lenne adnom neki még egy esélyt?2015. jan. 28. 19:14
11/30 anonim válasza:
ha nem szexelsz vele ne csodáld h mással éli ki a vágyait de mostmár h lefekszel vele ... mostmár nem csinálja többet akkor nincs gáz ... sztem ....
12/30 anonim válasza:
Fiú vagyok, hasonló korú mint a pasid, ez egy kamu hlye duma. Dobd ki a fenébe. (Amúgy meg a gyerek is jó hülye, ha ennyire le se tojik, hogy megcsal, akkor meg minek mondta most el?)
13/30 anonim válasza:
ennyi komment után ugyan ismétlésnek érzem, de igen, azonnali hatállyal tedd ki a kedves "pasi" szűrét, aki egyszer (basszus ő többször is!!!!) megcsal, az újra meg fogja tenni, akármit is mond...
14/30 anonim válasza:
Dobd ki!!!
Minek ezen gondolkodni?
Aki egyszer meg teszi meg teszi megint!!
15/30 A kérdező kommentje:
tudom, hogy ki kéne dobnom, de annyiraaa szeretem, pedig gyűlölnöm kéne, mért nem tudom utálni?
2015. jan. 28. 19:31
16/30 anonim válasza:
nehogy kidobd !!!!!!!! főleg ha mindketten szeretitek egymást és látod rajta h egyébként mindent megtesz érted ... pasiból van ... tudod vannak olyan pasik akik képesek várni a lányra mert önkielégítik magukat ... meg vannak olyan pasik akik nem szeretnek saját magukkal játszani ezért tette amit tett ... de ha mostantól kielégíted nem fogja megtenni ... !!!!!!!
17/30 anonim válasza:
Akkor minek írtál ide? Maradj vele, aztán majd később rájössz, hogy nem szeretett igazán, ha nem tudott rád várni.
18/30 anonim válasza:
Ha szenvedni akarsz, akkor nyugodtan fogadd visza. Igaz, hogy bizalom nélkül nem kapcsolat a kapcsolat, de ha hülye vagy, akkor maradj azzal, aki szex nélkül nem tud élni és nem tisztel téged, picit sem. Aztán majd később ne ide gyere siránkozni, hogy megaláznak, nemibetegséged van, meg minden szar.
19/30 anonim válasza:
Persze és akkor majd ha netán később valami betegség vagy akármi miatt nem tudnak lefeküdni egy ideig, megint megcsalja,aztán megint sírva könyörögne? Szánalmas. Szerintem dobd a pasit.
20/30 anonim válasza:
EMBEREK egy párkapcsolatnak 50%-ban a szex a lényege ... ennyi idiótát nem hiszem el ne áltassátok már magatokat ... ha egy pasi jár egy lányal az nem egy fiú barátja akar lenni akivel sokat beszélget meg néha találkoznak ... egy pasi azért akar egy lányal lenni mert dugni akar vele és pont ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!