Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20 éves vagyok, a lány pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves vagyok, a lány pedig 14. Mi legyen? (többi lent)

Figyelt kérdés
Egy társaságban voltunk, egyből feltűnt a szépsége, és elkezdtünk beszélgetni. Aztán többet, és többet, míg észre nem vettem, hogy minden pénteken találkozunk, autózgatunk egy keveset, csókolózás, ilyesmi. Mindezek ellenére tudom, hogy ez helytelen, ugyanis ő általános iskolába jár, én pedig már egyetemre. A családja, és az enyém baráti, régen üzleti kapcsolatban állt. Ennyit a körülményekről. Mit tegyek? Hogyan kezeljem a helyzetet?

2015. jan. 28. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Felejtsd el.
2015. jan. 28. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Ha bejöttök egymásnak akkor hajrá. Önmagában az iskola semmit sem jelent, a felfogás számít egyedül.
2015. jan. 28. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
43%
Azt tudom válaszolni, amit mindig. Dugd meg!
2015. jan. 28. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Tudod szemelyszerint, nekem errol az a velemenyem hogy ha ossze is jonnetek nem lenne hosszu jovoje a dolognak. Egyreszt mert a csaj 14 te meg 20 ergo szerintem mindketten mast vartok el a kapcsolattol. A masik oldal pedig h gondolj bele, egy ido utan a csaj szulei meg akarnanak teged ismerni, es nem kicsit lepodnenek meg hogy a lanyuknak 20 eves baratja van. Majd vegul mi lesz ha te le akarsz vele fekudni, o meg nem veled?Tudnal varni ra akar honapokat is? oszinten szolva ketlem....
2015. jan. 28. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
én 20 éves koromban én már akkor dolgoztam nyílván nem szándékosan csak úgy alakult h egy társaságba kerültünk egy akkor 8.-os mivel év vesztes volt ezért 15 éves volt már a lány és az az érdekes h mindkettőnknek volt akkor párja bár komolytalan ... és úgy képzeld el h első találkozástól kezdve minden nap beszéltünk egy hét alatt mindketten szinglivé tettük magunkat utána elkezdtünk egy darabig csak találkozgatni egy pár hétnyi találkozgatás után pedig elkezdtünk járni aminek se az én se a lány szülei nem örültek elöször de annyira egymásba szerettünk h senki és semmi nem érdekelt minket csak az h egymással szeretnénk lenni azóta eltelt pár év és összeköltöztünk :) :D
2015. jan. 28. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Helytelen? Helytelen az, hogy valakivel szívből szeretitek egymást? Nem kihasználni akarod, nem érdekből vagytok együtt, hanem azért, mert szerelmesek vagytok? Én ezt nem nevezném helytelennek.

6 év meg nem a világ.

2015. jan. 28. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kissé furcsa, azért az mindjárt más lenne, ha legalább középiskolás lenne. Biztos találnál valakit aki korban közelebb áll hozzád.
2015. jan. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!