Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nőt választanátok? Jól döntöttem hogy szakítottam velük?
Figyelt kérdés
Ebből egyiket nagyon jól ismerem , nagyon szeretem szinte éltem haltam érte. De neki nem kelletem , valahogy ki ábrándultam belőle. Ismerkedésünk elején szakított a barátjával így nem akart párkapcsolatot. Amire ő túl tette magát rajta én már szerelmes voltam. Később meg szeretet de ami történt a múltban nem tudtam teljesen bocsátani. Amíg a szerelem vakított addig jól éreztem magam , nem vettem észre hogy milyen. 1000x meg bocsátottam neki. De hogyan lehet komoly kapcsolatot kezdeni egy olyan aki hazudik? Meg bánta azt mondta de ugyan úgy folytatta. Ez csak az egyik probléma vele. Lényegébe bele untam ott hagytam , de folyton fut utánam. Zaklat ahogy meg lát jön utánam , nem tudom magamról le koptatni. Egész nap hívogat telefonon de én nem reagálok rá. Össze ismerkedtem egy másik nővel ő akart velem járni. Le feküdtünk jó volt vele , rajta nagyon látszik hogy szeret. Mindent meg tenne értem , folyton kedveskedik , bármit meg tesz nekem. Azonban én nem tudom szeretni , bárhogyan is próbálom nem sikerül. Úgy láttam legjobb ha szakítok mind2vel. Ugyan úgy zaklat hívogat , sírt is soha sem felejtem el azt az arcot. Könnyekbe volt a szeme és csak annyit akart , hogy legyünk barátok. Ne legyünk rosszba néha azért találkozunk , ne hagyjam el ne tiltsam le facebookról. Másik az törölt facebookról majd be jelölt ismerősnek és írogat hogy hogy vagyok stb. Tudom én sem vagyok egy jó hapsi , csoda az ha velem valaki ki bírja. Sokszor én is nagyon szemét tudok lenni , de nem tudnák hazudni főleg egy olyannak akit szeretek.2015. jan. 27. 11:52
31/62 anonim válasza:
kussolj már! ne itt pofázzátok ezt meg!
Egy agyhalott nő lehetsz, tényleg nem lehet tőled megszabadulni..beteg vagy!
ÉS TANULJ MEG ÍRNI!
33/62 anonim válasza:
31-es te vagy beteg aki ilyet ír kussolj
34/62 anonim válasza:
fordulj orvoshoz, amiért ennyire idegbeteg vagy, és ide irkálsz..
Majd fordulj nyelvtan tanárhoz.
35/62 anonim válasza:
Te fordulj orvoshoz nem tudod min mentem keresztül jobb ha mindenki befejezi a hülye irogatást barmok
37/62 Költőnő? válasza:
amúgy senkinek nem tűnik fel, h a másik hol 32%, hol meg 56? :D
38/62 A kérdező kommentje:
Na ugye szerinted nem szeretem ha melete birtam tobb mint egy evet? Jo en sem vagyok okos sot buta de azert ennyire nem. Ha te annyira tudod h MI volt miert nem meseled el? Szerinted hany ember bocsaltana meg? Annak elenere hogy en meg tettem ami nagy hiba volt. Mert a szemet a bunko mindig en voltam, minden az en hibam volt. Ezt kaptam a miert meg bocsaltottam. Szegyen komolyan egy Szegyen vagyok nem sajnalatbol irom ezekett hogy valaki meg sajnaljon. De meg egyszer azt a hibat nem kovetem el hogy megbocsaltok neki :)
2015. jan. 27. 14:04
39/62 anonim válasza:
te nem bocsájtottál meg pedig meglehetne hisz nem követtem el hibát és te arról mért nem mesélsz én sem vagyok buta
40/62 anonim válasza:
én is megbocsájtottam neki és még is tudok vele lenni futok utána de én sem vagok buta söt csak teszem a hülyét sokszor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!