Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6/11 A kérdező kommentje:
De egy kpacsolatban... Annyira csalódott vagyok, úgy szeretném hogy legyen!
2015. jan. 26. 22:41
7/11 anonim válasza:
Egyszer a 18. században két fiú megmentett egy idős nénit a Buckingham palotával szemben. Tettükért cserébe kinevezték őket őrökké.
8/11 opened paradise válasza:
Csak a deviza hitelben.
9/11 anonim válasza:
Egy millióból talán 1 ami "örökké" tart, de az se örökké csak holtig.
10/11 anonim válasza:
Szerintem nincs, de őszintén szólva én ezt nem is bánom. Egy ember rengeteget változik évről évre, nem várhatjuk el a párunktól, hogy 30-40 év mulva is ugyanaz legyen, akit megszerettünk, és minket is elfogadjon az összes változásunkkal együtt. Persze, ha valakiknek ez működik, tök jó, de én nem látok semmi kivetnivalót abban, ha az emberek belátják, hogy nem működik a kapcsolatuk, és a saját, illetve egymás boldogsága érdekében különválnak, s új párkapcsolatot létesítenek. Ahol gyerek van, ott necces, lehet vitázni, mi a jó a gyereknek, ha apu-anyu öli egymást, vagy ha hozzák-viszik, meg szoknia kell az új pasit/nőt. De sokaknál működik ez is, úgy gondolom, megoldható. De általában a hozzám hasonlóan gondolkodó és érző emberek nem igazán vágynak gyerekre, mert van bennünk egyfajta szabadságvágy, így bármikor kiléphetünk egy kapcsolatból, amikor úgy érezzük, eljött az ideje, és az életünkhöz csak hozzá fog tenni az, ha egyedül, vagy mással folytatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!