Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik örökké tartó szerelem?
Kissé gyerekes kérdés, tudom, de érdekelne, hogy akik már régóta együtt vannak a párjukkal, hogy állnak a dolgokkal.
Én három éve vagyok együtt a barátommal, nálunk átalakult már a szerelem, de sokkal erősebb kötődést érzek, és nyugodtabb is vagyok.
A barátnőim jelentős részénél 1-2 év után annyi gond ütötte fel a fejét, hogy hiába szeretik egymást, olyan, mintha elmúlt volna a szerelem az egyik fél részéről, ezért nem működne.
Van egy ismerősöm, akinek nagyon adok a szavára. Ő mondta nekem, hogy nem hitt az igaz szerelemben, egészen addig, amíg meg nem ismerkedett a párjával. Több, mint 6 éve együtt vannak, de még mindig szerelmesek, érezni közöttük a dolgot, ha látom őket együtt, lehet látni, hogy mindent megadnának a másikért, és nem megszokás, nem "átalakult szerelem", nem kötődés, hanem maga 'A szerelem'. Mindent magába foglalva.
Kicsit gáz a kérdésem, de engem elgondolkodtatott, hogy ha létezik ilyen, akkor az én kapcsolatom kiegyensúlyozott-e? Mert én 3 év után hiába szeretem a párom(ahogy írtam), egyszerűen az a vonzalom, meg amit úgy érzem, hogy kellene, hogy érezzek, az elmúlt.
Ha jön egy pasi aki tetszik megbámulom, sokszor agyalok rajta, hogy Ő az igazi-e.
Akik hosszan tartó kapcsolatban élnek, nálatok mi a helyzet?
Nem létezik.
Ami egyszer elkezdődött, annak be is kell fejeződnie.
Mivel a szerelem mint érzelem csak az emberi élet keretein belül értelmezhető, és mivel az emberi élet véges, ezért nem, fogalmilag kizárt, hogy a szerelem örökké tartson.
Forrás: logika.
Köszönöm a válaszokat.:)
Harmadik válaszoló: elnézést, akkor rosszul "fogalmaztam".:) :)
Remélem, hogy létezik, én hinni akarok benne.:)
20/L! Köszönöm a válaszodat.:)
Ez nagyon aranyos, én is remélem.:)
Pont az ilyenre "vágyom" én is, ahol minden, vagy majdnem minden tökéletes.:)
Szerencsés vagy, maradjon továbbra is ilyen!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!