Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, de nem szerelmes. Mi legyen?
Lassan 4 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Miután megismertük egymást, szinte egyből össze is jöttünk. Hamar, gyorsan történt minden, korán lefeküdtünk egymással, és korán is mutatott be a szüleinek, kb 1 hétre arra, hogy összejöttünk. Eleinte, az első 2 hónapban látszott, hogy nem-igazán szeret még, csak kedvelt.. Akkor meg is mondta ezt, és teljesen másképp is bánt velem, mint most. Mostanában már jobban érzem, hogy szeret, már mondta is nekem, hogy szeret. Egyik barátja megkérdezte tőle pár napja, hogy szeret-e, és arra azt mondta, hogy szeret, csak még nem szerelmes, de majd kialakul. Érzem, hogy egyre többet foglalkozik velem, egyre fontosabb vagyok neki. De még nem szerelmes. Én szeretem őt, nagyon is. Van arra esély, hogy meg fog szeretni ő is engem, annyira, mint én őt? Igaz, hogy a szerelemhez idő kell, míg kialakul teljesen?
Én 17/L ő 23/F
lehet..
nekem mondjuk nem ment, nagyon szerettem a másikat,de nem voltam sosem szerelmes. 2évig voltam vele.
na utána jött egy másik, ott szerelmes voltam,és nem hónapok alatt alakult ki,hanem gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!