Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy éve nem jön össze egy lány se, Miért? 17f
Figyelt kérdés
Eddig zsinórban 13 lány dobott, vagy nem akart találkozni velem 1 év alatt, mert állítólag "rámenős" vagyok és nagyon elfoglalt a sport miatt:/ (tudom-tudom az embernek arra nincs ideje amire nem akarja hogy legyen, de akkoris.....)
Magammal semmi gond, egy tipikus srácnak mondanám magam aki jól tanul, helyes (kinek mi számít annak:)) és igazolt sportoló vagyok:/ ami már átok, nem érek rá mindig. Valaha találok lányt:/? Nagyon szeretetéhes vagyok. :(
2015. jan. 25. 00:01
2/6 anonim válasza:
50% esélyt érzek a dologra.
Vagy rádmosolyog a szerencse, vagy nem.
3/6 anonim válasza:
13 lány zsinórban elhagyott, el kéne gondolkozni, vajon kiben van a hiba
4/6 anonim válasza:
igazolt sportoló vagyok én is, versenyszerűen járok más országokba versenyezni.. mégis folyamatosan van barátnőm :) tudnál időt szakítani, csak egyáltalán nem is akarsz... és ne mondd, hogy nagyon elfoglalt vagy :D nekem heti 5szor van másfél órás edzésem, heti 4szer járok konditerembe, ezek mellett suliba és 3 óránként eszek, amit előtte meg is kell csinálni és mégis van időnk egymásra :)
5/6 A kérdező kommentje:
Szintúgy utolsó:D lehet igazad van xd lusta vagyok
2015. jan. 25. 00:53
6/6 Fish1 válasza:
Mert szeretetéhes vagy, ebből kifolyólag rámenős. És ezzel pont az ellenkezőjét éred el, mint amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!