Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erdemes?
Figyelt kérdés
Mar 1,5 eve szerelmes vagyok egy lanyba. Ez alatt 2X neztem vegig hogy mas hogy kapja meg, es szamtalanszor torte ossze a szivem. Szerintetek erdemes nala probalkozni tovabb? Valahogy nem tudom magam tultenni rajta mert osztalytarsam, es nagyon kotodok hozza. Nem jartunk, baratsagon kivul semmi sem volt koztunk.2015. jan. 24. 15:44
1/3 anonim válasza:
Mivel próbálkoztál?Ő mit mondott rá?
Ha elutasított már akkor felesleges próbálkoznod.
2/3 anonim válasza:
Hagyjad már a francba a csajt! Nincs nála esélyed és csak magadat alázod.
3/3 anonim válasza:
csoda hogy 1.5 évig bírtad, én 3 hónap után feladtam, és ez még hosszú idő, ez előtt volt 1 másik csaj aki tetszett nála 2 hétig próbálkoztam. nem kell hozzá 1.5 évet várni, mert ragaszkodni fogsz és nagyon rástresszelsz, depis leszel stb. miután szerelmes vagy 1-2 hét alatt kideríted de ha addig nem jött össze ez után sem fog, hagyd. hidd azt h nem érdemel meg téged+ 3:) nem értem miért húzza mindenki ennyire el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!