Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kellek neki vagy csak szórakozni akar?
Van egy férfi akit már nagyon rég óta ismerek. Van egy kis korkülönbség, konkrétan 20 év köztünk. Mindig nagyon udvarias velem, mosolyog, néha flörtöl (de ez néha kiszámíthatatlan), egyszer már majdnem lefeküdtünk, de nem voltak jók a körülmények (voltak még a lakásban rajtunk kívül) és nem állt fel neki. Nincs barátnője, senkije és az anyukájával is jóban vagyok.Mivel kislánykorom óta ismer nem tudom,hogyláthatja-e vajon a nőt bennem. Szerintetek bejövök neki, komolyan vehet? Én kezdek beleszeretni...
25N
Idős... udvariassan udvarol amitől a nők elolvadnak....
már bocsi de ha kiskorod óta ismer akkor rohadt perverz és csak a szex kell neki.
Aaa nalam alapbol felejtos lenne.
20 ev korkulonbseg? Ne viccelj.
Az apukad is lehetne.
Szerintem orulj neki, hogy nem fekudtetek le, hidd el fogsz magadnak talalni fiatalabbat is akivel OSSZEILLETEK.
De te eleted.
22/L
Amugy teljesesen mindegy szerintem, hogy kellesz-e neki vagy szorakozik ebben az esetben, az lenne e legjobb, ha nem is remenykednel vele kapcsolatban.
Ez kesobb rosszabb is lehet, csak nem latod, mert kezdesz beleszeretni. Szeress ki belole.
Nem rosszat szeretnek.
De te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!