Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetett ez?
Figyelt kérdés
Van egy srác. Nyáron megismerkedtünk,alakulni is látszott valami,körülbelül 1 hét után eltűnt.majd írtam neki,hogy mi lelte,hogy nyoma veszett.majd nagy sokára kinyögte,hogy összejött az exével.villámcsapásként ért.abba is maradt.1 hónapja megint beszélünk megvan még a b.nője, de mégis sziveket küldözget,és mondta,hogy ha nem lenne a csaj,mi együtt lennénk. Ép eszű pasi ilyeneket nem írogat,pláne ha b.nője van. +szereti is. Nem nőcsábászságáról híres a gyerek.(Nem először kezdik újra a kapcsolatukat,eddig nem sikerült sokáig nekik) az a baj,hogy nekem nagyon tetszik,nem lenne ellenemre ha összejönnénk.csak sajnos ott a barátnő..Szerintetek felejtős,vagy bízzak a sorsban még türelemmel legyek,hátha utamba sodorjalegyek egyszer?2015. jan. 21. 17:38
1/10 anonim válasza:
Most komolyan, ha tartod magad valakinek, és az önbecsülésed nem a béka segge alatt van, akkor megköszönöd neki a részvételt és hagyod a fenébe, szerinted ha veled lenne nem küldözgetne sziveket más lányoknak?
2/10 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem egy városban laknak,szóval nem mindig találkoznak
2015. jan. 21. 17:40
3/10 anonim válasza:
nem tud dönteni. Nem képes elszakadni az exétől, ez a túlzott kötődés.
Vagy csak simán hülyít.
4/10 A kérdező kommentje:
Már én is gondolkodtam rajta,hogy ha nekem küld,más lánynak is küldhet. Csak ugye a szívnek nem lehet parancsolni...-.-
2015. jan. 21. 17:42
5/10 A kérdező kommentje:
Olyan "se veled,se nélküled" lehet a kapcsolatuk ugye?
2015. jan. 21. 17:46
6/10 A kérdező kommentje:
Csak az a furi,hogy egyikük sem írja ki,hogy kapcsolatban lennének.a csaj egyedülállóként van írva.kb 5-6hónapja együtt lehetnek,és mégis egyedülálló.nem értem.
2015. jan. 21. 17:48
7/10 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el..Nem várnék rá a helyedbe..Ezek után még hinnem is nehéz lenne ha összejönnének nem e lenne ugyan ez egy másik csajjal..
8/10 anonim válasza:
Kérdezz rá kerek-perec. Állítsd választás elé. Ha valóban barátnője van, akkor ne küldözgessen szíveket neked.
Amúgy, így belegondolva, lehet, hogy marhára be van tojva egy kapcsolattól, és így mikor már belekezdtetek volna, inkább hazudott neked. Mondjuk ez már lúzerség a köbön lenne.
9/10 A kérdező kommentje:
8as válaszoló,én is úgy gondolom,hogy hazudik,csak konkrétan nem merek rákérdezni,hogy mi van.de arra rájöttem,hogy hazudik.szerintem vagy nem is szakítottak,vagy nem jöttek össze.egy közös kép sincs fent róluk
2015. jan. 21. 18:03
10/10 A kérdező kommentje:
Sőt bökdös is néha napján.kiszámíthatatlan....
2015. jan. 21. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!