Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan engedhetném kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedhetném kicsit szabadon a férjemet?

Figyelt kérdés

Minden egyes percemet vele tölteném, és mindig azt szeretném ha itthon van hogy rám figyeljen, de ő nem.

Mit beszéljek be magamnak hogy leakadjak róla?

2015. jan. 19. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Küldd hogy csajozzon, kocsmázzon néha!
2015. jan. 19. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én párom is ilyen, azt szeretné ha mindig vele lennék, de hát néha jól esik kicsit külön lenni, hisz nem vagyunk össze nőve.. Te is foglald el magad valamivel, ne az legyen a fő célod és azon görcsölj, hogy mindig veled legyen :) Sportolj, vagy kersss valami hobbit ami lefoglak.. egyébként 41 f vagyok
2015. jan. 19. 15:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Csajozni miért?

Nem csajozhatnékja van tán.

2015. jan. 19. 15:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Kocsmázni azt szeret.
2015. jan. 19. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Próbálj meg valami hobbit találni, ami érdekel és lefoglal egy időre, vagy néha menj el kicsit beszélgetni, szórakozni a barátaiddal, vagy családtagokkal.
2015. jan. 19. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha kocsmázni szeret, akkor csajozni is.
2015. jan. 19. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Keress valami hobbit, vagy szervezz programot a barátnőiddel, amíg ő a barátaival van.
2015. jan. 19. 16:03
 8/8 A kérdező kommentje:

A kocsmázás neki az ha megissza a sört.

Szóval legurít akár 2-3 üveg sört , és az benne a gáz hogy van mikor megveszi boltban és már útközben megissza séta közben.

Érdekes az anyja előtt szégyenli hogy iszik előttem nem pedig én is sokat veszekedtem rá ha sokat ivott.

Lassan már nem tudok hatni rá!

2015. jan. 19. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!