Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Két vasat tartani a tűzben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két vasat tartani a tűzben? Tapasztalatokat.

Figyelt kérdés
Sziasztok, jelenleg két nővel vagyok persze tudnak egymásról. Mind a kettővel közöltem a szándékaimat , másikkal való viszonyomat. Ebből az egyiket nagyon jól ismerem , rég óta együtt vagyunk. A másikat még annyira nem ismerem. Egyikkel beszélgetünk erről komolyabban , azt mondta nekem inkább szenvedne és velem van mint nélkülem. Valakinek hasonló tapasztalata? Sérülni fognak?

2015. jan. 19. 13:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ezt nevezik nyitott kapcsolatnak vagy ez akkor vn h egyik lánynak nincs egoj és önbizlm
2015. jan. 19. 19:14
 12/17 anonim ***** válasza:
nekem még nem volt több fiu kpcsolatom egyszerre benne lennék egy olyanba de szerintem ez nem ribanság mert nem sexelnék velük
2015. jan. 19. 19:19
 13/17 anonim ***** válasza:

7.: Miből veszed, hogy nem vesz komolyan? :D Vicc... semmit nem tudsz, csak ítélkezel :D

Egyébként meg olyan családban nőttem fel, ahol a nyitott kapcsolatban élő keresztanyámat keresztapám minden jóval elhalmozta és idős korukban is együtt vannak, ugyanúgy ahogy egy másik nyitott kapcsolatban élő rokon pár. Míg a 3. rokonom a bizonytalanságba bedilizve felakasztotta magát és a temetése után 3 héttel már ott volt a (régi-)új asszony, miközben a 11 éves lánya azt mondogatta nekem hogy az ő anyukája él. Legszívesebben berohantam volna a "felnőttek"hez és felrúgtam volna az apját.

2015. jan. 19. 22:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves előző.

Tanulj meg olvasni, mert azt írtam, hogy:

"És sokan csodálkoznak ha senki nem veszi őket komolyan?"

A férfiakat, azokat a férfiakat akik több nővel vannak, azokat nem veszik komolyan. Nem tudom te ebből hogyan szűrted le azt, hogy engem nem vesznek komolyan...

2015. jan. 19. 23:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Úgy értettem rám mondod :) Na jól elbeszéltünk egymás mellett :D :D
2015. jan. 19. 23:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem leírhatnád. Érdekel a dolog.
2015. jan. 20. 16:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem én jártam így hanem egy ismerősöm.2lányvolt a sztoriban egy fiú.

Az egyik lány mérgezni kezdte a másikat fokozatosan honapokon át.Gyakran panaszokkal járt orvoshoz de nem derült ki semmi.Aztán halálos adag méreg de tulélte.AZ volt a szerencséje hogy immunitás alakult ki benne a fokozott méregadagolás miatt.Igy is a mentő vitte el de szerencsére túlélte.

2015. jan. 20. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!