Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Tengeri malacot vagy papagájt...

Tengeri malacot vagy papagájt jobb tartani (panelba)? Nem tudok választani. Mondanátok tapasztalatokat?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 10:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a tengerimalacot ajánlom. Imádom a madarakat, nekem ninfáim voltak, költöttek is a minigarzonomba. Az a baj velük, hogy porolnak, száll a tolluk, amire allergies lehetsz, és zajosak, amit a szomszégok nem tolerálnak.Mikor kiengedtem őket repülni, lecsipegették a falról a tapétát, a virágokat megkóstolták, s nem tudni, melyik a mérgező számukra.Attól is féltem, hogy kirepülnek, így zárt ablakok mellett lehettek szabadon.Az enyémek szelídek voltak,ültek a vállamon, fejemen, kézből ettek. Ha tuszd egy szobát kijelölni madaras szobának, ahol semmi más nincs és szépen berendezni ágakkal, fürdetővel, akkor minden ok, már csak a visongásuk lehet zavaró,annak aki nem bírja őket.A tengeri malacot kis helyen tudod tartani, nem zajos, meg lehet szelidíteni, ha rendszeresen takarítod,akkor nem is büdös, bár van jellegzetes szaga minden állatnak.
2014. ápr. 23. 10:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is a malacra szavazok! 1-es mindent elmondott, teljesen egyetértek! :)
2014. ápr. 23. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!