Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kérlek segitsetek! A barátommal majden 6 honapja vagyunk együtt és a kapcsolatunk elkezdett le laposodni és közben megismertem valakit.mo dtam h tartsunk egy kis szünetet de nagyon kiborumt oedig csak majdnem 2 napja tart
A másik sráccal találkozgattam....mit csináljak mert a másik is nagyon szeret meg olyanokat ir..! De nem akarok egy igaz kapcsolatot egy olyabért ami lehet csak pár hétig tart feladni..
2015. jan. 18. 13:54
1/7 anonim válasza:
Döntsd el, hogy mit akarsz.
Dolgozz a meglévő kapcsolatodért, vagy szakíts, és miután (!) elhiszed, hogy nem egy kapcsolattól leszel valaki, akkor kezdj újba.
2/7 anonim válasza:
gáz vagy. nem a helyzet a gáz,hanem te.
én lány vagyok,engem pasi tett ilyen helyzetbe,hát ne hogy már szórakozzanak az érzelmeimmel
te is azt csinálod.
3/7 veteran1978 válasza:
Biztos vagy benne hogy a másik srác szeret téged?Nem lehet hogy csak trófeavadász?
4/7 anonim válasza:
A lapos kapcsolatot nincs értelme folytatni, nem szabad engedni az érzelmi zsarolásnak. Én inkább az újnak adnék esélyt. Kockázat nélkül nincs hasznos se. Kettővel járni egyszerre pedig elég nagy szemétség lenne.
5/7 anonim válasza:
Én is voltam ilyen helyzetbe 2x is. Az első alkalommal mikor szakítottam a sráccal (legyen A), egy másik miatt (B) akkor B-nek pár nap múlva már nem kellettem és rájöttem, hogy én még mindig A-t szeretem csak nem kaptam meg azt a törődést amire szükségem volt (egy hülye kocka volt és mindig játszott), így hát beszélgettem A-val és az lett a vége, hogy megint együtt voltunk aztán rá 3 hónapra megismertem C-t akivel már 5. hónapja, hogy együtt vagyunk. Nem tudom mit csinálj. Két esélyes a dolog. De ha szakítasz akkor ne gyere újra össze a barátoddal (nekem sem kellett volna). Igazából ha már "szünetetet tartotok" akkor abból már nem biztos, hogy olyan jó dolog sül ki.
6/7 anonim válasza:
*Ne feledd: csak a káposzta jó felmelegítve.
7/7 anonim válasza:
Döntsél te agymen... és a másiknak mondd el az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!