Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség ne tudom mit tegyek! SOS! Szakítsak vagy sem?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Van egy fiúm együtt vagyunk már egy ideje de szerintem ez egy szerelemhez kevés de ő a nagy őt látja bennem. Nem akarom meg bántani de ő már csokólozni akar meg mindent s ehhez én még kicsinek érzem magam. Jó lenne ha barátok maradnánk de mi van ha egy életre elüldözöm? MIT TEGYEK?2015. jan. 18. 12:49
1/3 anonim válasza:
ha te is kedveled és szeretnél vele lenni, mondd hogy neked még kell egy kis idő ehhez, ölelés meg puszi maradhat csak a csókra nem vagy felkészülve. bár ha nekem lenne barátom és szeretném tuti hagynám 14/L
2/3 anonim válasza:
Végre egy normális kislány.
Ha nem érzed magad készen akkor mondd el neki nyugodtan,hogy Te még kicsinek érzed magad hozzá aztán meglátjátok :)
3/3 anonim válasza:
ha nem érti meg, szakíts vele. ha valóban azt érzi, hogy te vagy a nagy Ő, akkor tud várni.. ha nem, meg se érdemelt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!