Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek visszafogad?
Ha szereted akkor nem smárolsz mással.
Kedveled, jó vele, igényeidnek megfelel stb.. De ez nem szeretet. Legalább magaddal legyél őszinte.
Innentől vársz, ha igazán szeret, nem akar nélküled lenni, és megbocsájtja a smárolást, és kapsz még egy esélyt
Ha nem, akkor ezt hozta számotokra az élet :)
elhozod tőle a cuccaid(ha van még nála vmi), illetve ha találkoztok boldog leszel és mosolygós :D
Az a magamfajtákat(mint az exed) nagyon elkezdi irritálni, és hidd el h érdeklődni fog.
köszönj neki ha taliztok, persze vidáman, és ennyi, otthagyod utána.
Hidd el beválik.
Jajj, ez a piás szöveg az agyamra megy! Semmire sem mentség. Nem kell inni és pont. Én sem tudom hol a határ, épp ezért rühellem az alkoholt és nem iszom.
Akit pedig szeretek, azt nem csalom meg. Amikor a párommal nagyon összevesztünk és szüneteltünk (akkor úgy volt hogy szakítottunk), én szándékosan szerettem volna egy kicsit összemelegedni valakivel hogy felejtsek, de nem tudtam rávenni magamat. Ha közelített hogy megcsókol, rosszul voltam. Nem is lett semmi. Amikor valakit igazán szeretsz, nem bírsz mást megcsókolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!