Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek visszafogad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszafogad?

Figyelt kérdés
A baratommal tegnap szakitottunk.mert szilveszterkor megcsaltam es o ezt megtudta en persze tagadtam es elmentem hozza hogy beszeljuk meg es meg nala is tagadtam aztmondta szanalmas vagyok stb.es azt sem engedte hogy hozzaerjek.aztan egyszercsak odajott megolelt puszilgatott hogy jobb ha elmondom mert o tudja hogy igaz es nem fog erte haragudni ha most bevallom.es nem is az zavarja hogy megcsaltam hanem hogy a szemebe hazudtam.es igy bevallottam.es azt mondta dehogy bocsajt meg csak biztosra akarta tudni.es undorodik tolem hagyjam beken.nem akartam elmenni megengedte hogy ottaludjak de o megmondta elore hogy a szeretet legkisebb jelere se szamitsak.azthittem meg tudjuk beszelni vagy reggelre mas lesz a velemenye de reggelre talan meg rosszabb volt mint este.a megcsalas egyebkent egy smar volt.de neki ugyanolyan kb mintha lefekudtem volna valakivel.es aztmondta HA meg is bocsajt az nem most lesz.mit tegyek hogy ujra szeressen es megbocsajtson?megteszek barmit mert en nagyon szeretem de o aztmondta most kiszeretett belolem de szerintem tudna ujra szeretni meg...

2015. jan. 18. 12:30
1 2
 11/17 Bence_ ***** válasza:

Ha szereted akkor nem smárolsz mással.

Kedveled, jó vele, igényeidnek megfelel stb.. De ez nem szeretet. Legalább magaddal legyél őszinte.

2015. jan. 18. 13:37
 12/17 A kérdező kommentje:
ezek mar megvoltak...:/
2015. jan. 18. 13:37
 13/17 A kérdező kommentje:
de szeretem o eletem szerelme ha nem szeretnem nem is harcolnek erte...de otletem sincs hogy kaphatnam vissza.
2015. jan. 18. 13:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Innentől vársz, ha igazán szeret, nem akar nélküled lenni, és megbocsájtja a smárolást, és kapsz még egy esélyt

Ha nem, akkor ezt hozta számotokra az élet :)

2015. jan. 18. 13:49
 15/17 anonim ***** válasza:

elhozod tőle a cuccaid(ha van még nála vmi), illetve ha találkoztok boldog leszel és mosolygós :D

Az a magamfajtákat(mint az exed) nagyon elkezdi irritálni, és hidd el h érdeklődni fog.

köszönj neki ha taliztok, persze vidáman, és ennyi, otthagyod utána.

Hidd el beválik.

2015. jan. 18. 16:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Jajj, ez a piás szöveg az agyamra megy! Semmire sem mentség. Nem kell inni és pont. Én sem tudom hol a határ, épp ezért rühellem az alkoholt és nem iszom.

Akit pedig szeretek, azt nem csalom meg. Amikor a párommal nagyon összevesztünk és szüneteltünk (akkor úgy volt hogy szakítottunk), én szándékosan szerettem volna egy kicsit összemelegedni valakivel hogy felejtsek, de nem tudtam rávenni magamat. Ha közelített hogy megcsókol, rosszul voltam. Nem is lett semmi. Amikor valakit igazán szeretsz, nem bírsz mást megcsókolni.

2015. jan. 21. 14:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Pártolom a 16ost.
2015. jan. 21. 23:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!