Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan találkozzunk többször?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találkozzunk többször? Rá fog menni az egészségünkre egymás hiánya.

Figyelt kérdés
A barátom pesti, én vidéki vagyok (Pesttől egy órára lakom). Kolis vagyok Egerben, így hetente egyszer, szombaton tudunk találkozni, mivel vasárnap mennem kell vissza a kollégiumba, hétköznap pedig megoldhatatlan és költséges lenne. Három hónapja vagyunk együtt, de egyre nehezebben bírjuk... Anyámék azok, akik legfőképpen keresztbe tesznek nekünk, mert azt simán megengedhetnék, hogy vasárnap reggel felmenjek a barátomhoz, és onnan menjek Egerbe, de nem, mert "tanulnom kell", holott már pénteken be szoktam magolni a dolgokat, és tudják is jól, de ez nekik nem elég. Szombaton sem engednek többet hat órahosszánál... Minden reggel úgy kelek fel, hogy bőgve imádkozom, legyen már szombat... Napközben is van, hogy csak úgy elbőgöm magam... Nem elég ez a heti egy nap, hiába kommunikálunk Face-en, az sem segít... Nagyon szeretem... De mégis mit tehetnénk? Előre is köszönjük a válaszokat! 16/L és 17/F

2015. jan. 18. 12:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
16évesen sajnos azt kell tenned amit a szüleid mondanak. Ha nem engedik, akkor ez van. Ha engedély nélkül elmész, hazavitethetnek a rendőrökkel.
2015. febr. 1. 10:59
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
Ez nem igaz. Igenis elmehet otthonrol a szulei engedelye nelkul, es csinalhat olyan dolgokat, amelyeket torvenyesen megtehet, a szulei akarata ellenere is. Ebben a rendorok sem akadalyozhatjak meg.
2015. febr. 1. 11:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Istenem,mennyire buta egy KISlány vagy te.

Te komolyan azt hiszed,ez egy örök szerelem lesz?Várjál csak majd,amíg a barátod megismeri,hogy milyen is más lányokkal.Hidd el,majd akkor kapod a legnagyobb pofont,mikor nem is számítanál rá.Hm Budapest,a mai srácok itt,nem ismerik azt a szót,hogy hűség.

Tudom jön majd a válasz,ő más!Hát nem hiszem,maximum neked mondja,hogy te vagy neki az istennő,az élete szerelme bla bla bla..Szerinted tiniként fog majd leragadni egy lány mellett?Tévedsz.De erre majd hamarosan te is rájössz.Mellesleg egy Egri sráccal jobban jártál volna,mert ott nem ennyire,sőt biztos nem olyan nyomorék,swag yolo meg a fxom tudja milyen gyerekek vannak.De kívánok sok boldogságot.Mellesleg elég nagy kijelentés tőled,hogy majd 18-évesen elhúzok itthonról.Miért,te már tudod hogy lesz munka helyed?Vagy majd a barátod eltart?Csak ne csodálkozz,ha egy nap vége,és majd akkor majd milyen jó lesz,ha a szüleid haza fogadnak.Szerintem válogasd meg hogy beszélsz róluk,és ne legyen egy nyomorék gyerek fontosabb mint ők.De majd rájössz,ha már nem lesznek ott neked!Láttam mellesleg a másik kiírásod is.

2015. febr. 1. 18:40
 14/17 anonim ***** válasza:

A leányzóról nagyon sok válaszadónak érdemes tudnia, hogy bizony még nincs 16-tól, még csak 15.

Már hotelszobába 2 hónap után bizony ágytornáztak, de ez nem tartozik rám.

Még csodálkozik,hogy a szülei tiltják, főleg, hogy össze vissza hazudozik. Nem csodálnám, ha itt is jócskán megszépítve tenné fel a dolgokat.

Hogy hogyan találkozz többször? Szerintem gondolkozz el, beszélj a szüleiddel, hogy te milyen nagylány vagy, hiszen már voltál hotelszobába is.

Feltételezem ez is a te kérdésed.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

2015. febr. 1. 22:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Hogyan találkozzatok többször? Költözz el. Tartsd el magad, légy önálló. Felnőtt nő vagy, az ég áldjon meg, tele bölcsességgel és élettapasztalattal.
2015. febr. 2. 12:15
 16/17 A kérdező kommentje:
Elköltöznék nagyon szívesen, ha megtehetném. Az a rossz, hogy a középsulit csak most kezdtem, és még az egyetem is hátravan. Abból viszont nagyon elegem van, hogy senki nem vesz komolyan. Szerintetek csak úgy viccből írtam ki ezt a kérdést, mert olyan mértékben unatkoztam, vagy mert KOMOLY tanácsra van szükségem? Segítek: az utóbbi. Szóval nagyon örülnék, ha ezt követően kielégítő válaszokat kapnék, lehetőleg olyat, ami a kérdésemre ad választ. És attól még abszolút nem kell úgy tekinteni rám, mint egy ócska tinir*bancra, mert azt tettem, amit a szívem diktált. Van eszem, tudom, hol a határ.
2015. febr. 13. 19:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Miért a felnőtt kategóriába írsz????
2015. nov. 15. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!