Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találkozzunk többször? Rá fog menni az egészségünkre egymás hiánya.
Istenem,mennyire buta egy KISlány vagy te.
Te komolyan azt hiszed,ez egy örök szerelem lesz?Várjál csak majd,amíg a barátod megismeri,hogy milyen is más lányokkal.Hidd el,majd akkor kapod a legnagyobb pofont,mikor nem is számítanál rá.Hm Budapest,a mai srácok itt,nem ismerik azt a szót,hogy hűség.
Tudom jön majd a válasz,ő más!Hát nem hiszem,maximum neked mondja,hogy te vagy neki az istennő,az élete szerelme bla bla bla..Szerinted tiniként fog majd leragadni egy lány mellett?Tévedsz.De erre majd hamarosan te is rájössz.Mellesleg egy Egri sráccal jobban jártál volna,mert ott nem ennyire,sőt biztos nem olyan nyomorék,swag yolo meg a fxom tudja milyen gyerekek vannak.De kívánok sok boldogságot.Mellesleg elég nagy kijelentés tőled,hogy majd 18-évesen elhúzok itthonról.Miért,te már tudod hogy lesz munka helyed?Vagy majd a barátod eltart?Csak ne csodálkozz,ha egy nap vége,és majd akkor majd milyen jó lesz,ha a szüleid haza fogadnak.Szerintem válogasd meg hogy beszélsz róluk,és ne legyen egy nyomorék gyerek fontosabb mint ők.De majd rájössz,ha már nem lesznek ott neked!Láttam mellesleg a másik kiírásod is.
A leányzóról nagyon sok válaszadónak érdemes tudnia, hogy bizony még nincs 16-tól, még csak 15.
Már hotelszobába 2 hónap után bizony ágytornáztak, de ez nem tartozik rám.
Még csodálkozik,hogy a szülei tiltják, főleg, hogy össze vissza hazudozik. Nem csodálnám, ha itt is jócskán megszépítve tenné fel a dolgokat.
Hogy hogyan találkozz többször? Szerintem gondolkozz el, beszélj a szüleiddel, hogy te milyen nagylány vagy, hiszen már voltál hotelszobába is.
Feltételezem ez is a te kérdésed.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!