Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk mivel kedveskednétek?
Van egy nő nagyon kedves , jó szívű , aranyos nagyon.
Meg kérdezte mi a kedvenc kajám abból főzött is nekem.
Be ültünk kajálni ragaszkodót hozzá hogy ő fizeti mondtam hogy nem majd fizetem én. Akart ő is fizetni , így felesbe fizetünk. Telefonomról le ment a pénz mondta fel tölti , mondtam neki hogy nem kell. De másnap fel töltötte a munkából haza menet. Ti mivel kedveskednétek neki? Mozi , vacsora , virág? Nem nagyon szoktam udvarolni , egyetlen egy nő volt akinek udvaroltam... Ti lányok minek örülnétek? Még annyira nem ismerjük egymást , ismerkedés elején tartunk. Sex már volt köztünk.
Hát nekem elég fura hogy feltölti a mobilod meg ilyenek :P
Mindenesetre, ha pl tudsz főzni, akkor meglephetnéd egy romantikus vacsival ( én jobban értékelem mint az éttermet, legyen az akármilyen drága vagy puccos ), illetve ha volt már szex, akkor vehetnétek közös fürdőt, utána testápolózás, masszír, amolyan kényeztető este :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!