Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy hosszabb párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hosszabb párkapcsolatban vagy házasságban miért lesz egy idő után a csókolózásból egyszerűen csak egy szájrapuszi?

Figyelt kérdés

És szerintetek ez törvényszerű?

A legtöbb ismerősömnél akik régebb óta kapcsolatban vannak, szinte csak ezt látom, hogy már nem is csókolóznak, csak szájrapuszit adnak egymásnak. Csók szinte kizárólag szex közben van, amúgy nem nagyon. Ha hazajön a pasi a munkából szájrapuszival köszön - ha esetleg mégis megcsókolja rendesen a párját, az már gyanakodva összehúzza a szemöldökét, hogy "Józsi, mondd csak, mit csináltál?" mert egyből arra gondol, hogy a férfi valami rossz fát tett a tűzre és így próbálja kiengesztelni az asszonykát.

Mi 4 éve vagyunk együtt, és én is ezt tapasztalom, hogy az egykori hosszú, szenvedélyes csókokat felváltották a szájrapuszik meg ezek a rövidke kis csókocskák, amit épp csak odacuppantunk egymásnak, aztán szevasz.

Rendes csók nálunk is csak akkor van inkább, ha külön kérem vagy ha szeretkezünk.

Igazából nekem fel se tűnt, teljesen természetessé vált így 4 év után, hogy napközben csak szájrapuszi van és a csókhoz már meghitt pillanatok kellenek (mint amilyen ugyebár egy szeretkezés), de mikor egy barátnőm elkezdte panaszolni, hogy milyen rossz, hogy régen annyi csók volt köztük, most meg csak ez a puszilkodás, elgondolkodtam a dolgon, és be kellett látnom, hogy bizony ez nálunk is pontosan így van.

Férfiak, ez vajon miért van? Miért nem szerettek csókolózni egy hosszabb kapcsolatban? Ha az elején még rendben volt és nem volt ellene kifogásotok, akkor mi változik meg később?

U.I.: Igen, ápolt vagyok, rendszeresen mosok fogat (nem is szuvas egy sem), és hagymát se eszek (kifejezetten utálom), tehát nem ezzel van a baj, de mint írtam, nem is csak nálunk lépett fel ez a szituáció, hanem a legtöbb ismerősömnél ugyanez van. Legalább is azoknál biztosan, akik szintén hosszabb ideje vannak már együtt.

Szóval mit gondoltok erről? Ez így normális? Minden kapcsolatnál így átalakul egy idő után ez a dolog?

Főleg a férfiak válaszára lennék kíváncsi, mert a tapasztalatok szerint úgy tűnik, ők azok, akik egy idő után nem igénylik ezt már annyira, mint mi, nők és kíváncsi vagyok, vajon miért? :)

2015. jan. 15. 10:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi társaság előtt még az kapcsolatunk kezdetén se csókolóztunk, de itthon (3 év együttélés után is) sokszor csókoljuk meg egymást szenvedélyesen.

Nincsenek átcsókolózott éjszakák, mert én már az érintésére is beindulok és a hosszabb csóknak szex lesz a vége.

2015. jan. 15. 12:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki hagyja abba. Férfiaknál hallottam, hogy kevésbé igénylik, de ez sem általános.
2015. jan. 15. 15:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért, mert a csókolózás az előjáték része. A kapcsolat elején, amikor még minden percben készen áll a pasas "bizonyítani", természetesen szinte szerves része az együtt töltött időnek, hisz nem baj, ha feláll a cerka. De amikor csitul a láng, és ismét tudunk másra is figyelni (munka, alkotás, stb.) akkor nem szerencsés feleslegesen felhúzni a rugót. Innentől megmarad a csókolózás az intim percek részévé.
2015. jan. 15. 15:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Más részről pedig, noha elnézzük egy tizenéves párnak, a meglett felnőttek esetén furcsán venné ki magát, ha az utcán nyalnák-falnák egymást.
2015. jan. 15. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Huszonvalahány éve vagyunk házasok és még mindig csókolózunk és szívesen játszadozunk a nyelvünkkel.

És még mindig jólesik szájon csókolni.

Őszintén mondom ,nem kamu !

52/F

2015. jan. 16. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!