Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exel osszejönni?
Figyelt kérdés
volt barátom 2 év nem keresés után most hirtelen jelentkezett és azt monta megint velem akar lenni 1 évig voltuk együtt. Szerintetek hülyeség exel összejonni ?2015. jan. 14. 18:18
1/5 anonim válasza:
az amúgy!!! bár ba**sznám én is,de nekem van becsületem is!
2/5 CptTomato válasza:
Igen....
de "enyhébb" viszony működhet... barátság, barátság extrákkal....
Komolyabb kapcsolat viszont eléggé nagy baklövés.
3/5 anonim válasza:
Én összejöttem, és életem legjobb döntése volt. De ez elég ritka eset, mi a nagyon szerencsés kivételek közé tartozunk, mert ez nem nagyon szokott jól alakulni.
4/5 anonim válasza:
Hirtelen jelentkezett...Na vajon miért?
Igen,hülyeség..ha akkor nem ment később se fog..
5/5 anonim válasza:
próbáld ki, 2. esély jár mindenkinek, bár lehet, h csak szexet akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!