Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk miért van ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok , általában elég hamar sikerül meg fektetnem a nőket. 4barátnőm volt ebből 3voltam sexuális kapcsolatban is. Első nap már le szoktunk feküdni , azonban volt egy vallásos csaj avval csak petting volt. Mitől függ hogy ilyen hamar oda adják magukat? Ennyire szeretnek , vonzónak tarthatnak? Mindegyik azt mondja veled volt a legjobb a sex , csók stb... De szerintem csak azért mondják hogy jól essen nekem. Lányok ti is a barátotoknak ezeket szoktátok mondani?2015. jan. 12. 18:41
1/9 anonim válasza:
Nekem legutóbb anyukád mondta ezt.
3/9 anonim válasza:
Ja, nekem is anyád mondta tegnap éjjel. Más még nem
4/9 anonim válasza:
Mert r*bancokat fogsz ki és gondolom nem vagy csunya ezért cuppanak rád a nők.. örülj neki..
5/9 To7ka válasza:
Ez most önmarketing? Mert akkor jól csinálod. Próbálkozz "nagyobb falatokkal", kevésbé könnyűvérű lányokkal, hátha úgy tartósabb is lesz. Ha ez zavar. Bár még mindig nem értem minek válaszolok, elég egyértelmű, hogy csak még több könnyűvérű nőt akarsz, és nem is igaz..:)
Számít az is mennyit és miről beszéltek online. Azért mostanában az is beleszámít egy kapcsolat haladásába.
6/9 anonim válasza:
A ri bancsági faktoruktól függ, a legtöbbnek 90% feletti úgyhogy nem egy nagy teljesítmény.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát max egy héten beszélgetés aztán egy tali. Ti anyátok sem panaszkodott nyugi , még mindig alattam van. Nem nem vagyok kicsit sem szép. 10ból 1-2csaj talán szépnek tart a többi meg nem rossznak vagy csúnyának.
2015. jan. 12. 18:48
9/9 A kérdező kommentje:
12 vagyok agyilag amúgy 18.
2015. jan. 12. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!