Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel lehet egy férfit igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debi123 kérdése:

Mivel lehet egy férfit igazán megfogni? Mi kell nekik egy párkapcsolatba, hogy viszonyoljunk? 21l

Figyelt kérdés
4 éve élünk együtt. De arra vok kiváncsi hogyan tudom mégjobban magamba őriteni? Fiuk segitsetek lécci, mivel lehet lenyügőzni bennetek? Fogjam egy kicsit vagy továbbra is engedjem? Adjatok légyszi tanácsot, ti is csajok nektek mi trükkötök esetleg?

2015. jan. 10. 20:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen szoktam főzzni neki, meg rozsaszirmos gyertyafényes éjszakát is stb. De szeret tul rossz fiu leni is. Olyankor hogy álljak hozzá? Bocsi a helytelen irás miatt a körmeim miatt van
2015. jan. 10. 21:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Te egy főnyeremény vagy, ha lehetne 100 zöld jelet adnék :)

2015. jan. 10. 22:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez engem is erdekelne
2015. jan. 12. 21:46
 14/18 anonim ***** válasza:
42%

Főzz sokat és jól, legyél jó az ágyban, éreztesd hogy szereted, zenélj valamit, legyél otthon a művészetekben (zene, festészet, szobrászat, építészet), jobboldali legyél vagy ne legyenek politikai nézeteid, hallgasd meg a párod és legyél vele megértő és segítőkész, jó "após-anyós" kapcsolatok.

Engem ezzel lehet megfogni.

2015. jan. 12. 21:46
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem szégyeld magad hogy 4 év alatt ezt nem tudtad kideriteni,remélem kidob hamarosan..
2015. jan. 12. 21:47
 16/18 A kérdező kommentje:
Félre èrtesz. Nem arròl van szó h nem ismertem ki. Csak kívàncsi vagyok. Meg arra h hogyan viszonyuljak amikor sok at kimarad. Mert tul ereszteni sem akarom de hàzisàrkàny se leszek mert nem akarom elüldözni magamtol.
2015. jan. 12. 21:55
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

ma 21:55

4 év hosszú idő,szerintem szakitsatok.

2015. jan. 12. 22:02
 18/18 A kérdező kommentje:
De nem akarunk szakitani épp azon vagyunk minnél jobban ápoljuk a kapcsolatunk és h egy életre szóljon. Miért az a jó aki hetente cseréli a partnereit? szép, hova fajul a világ?
2015. jan. 20. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!