Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már így? Nálunk ez miért van, ez normális?
A barátommal nem rég óta vagyunk együtt (3 hete) és megfogott benne valami,főleg az,hogy oda volt értem,és amiket tett.
Így hát összejöttünk tudom,hogy most alakul bennünk de amikor vele vagyok valamiért mindig azt érzem,hogy nagyon szeretem.És mondom is neki.:)
De mikor nem vagyunk együtt valami furcsát érzek,mintha valami hiányozna a kapcsolatunkból.
Pedig az elejétől "magával ragadott" a személyisége.
Arra gondoltam,hogy az hogy hiányzik,vagy hogy kevés ideje vagyunk még együtt..Nem is feküdtünk le még,korainak tartom,és ő is furcsa.
(Biztos vagyok benne,hogy nem csal meg és,hogy a nem a saját neméhez vonzódik de mégse kívánja a szexet MÉG.Eddig barátok voltunk,végig követtem onnan "hátulról" a volt barátnőit,első kapcsolatába fiatalon veszítette el,ami csalódás volt.És azon kívül az összestöbbi kapcsolatába ami komolynak mondható/kb.3/ csak eggyel feküdt le,és azt is csak a lány kedvéért olyan korán.Ő még fél,hogy korai lenne nekem.Én még szűz vagyok.)
Ez miért van? Volt már valakinek hasonló?
Segítsetek kérlek,mert aludni alig tudok,mert olyan hiány érzet van a kapcsolatunkba és megőrjít.:)
"csak eggyel feküdt le,és azt is csak a lány kedvéért"
Na, innen kezdve kétségeim vannak a sráccal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!