Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki adna tanácsot?
Már nagyon kezd elegem lenni :( Van egy "barátom" akit mindennél jobban szeretek vagyis ez úgy van nálam , hogy érzem , hogy ő a tökéletes nekem és minden áron megvédeném . Csak az a baj , hogy nem keres és tudom , hogy a fiúknak tér kell , de fiúk : egy hét nem elég? És általában nem is tudom megbeszélni vele a dolgokat. Sokat volt már úgy , hogy egy hétig azt se tudtam , hogy éle még. Három házzal arrébb lakik de nem szoktunk egymáshoz menni furcsa is lenne.
Már 5 éve szeretem , jártunk is régebb , de kicsinyesnek tartott s szakítottunk most meg itt vagyok és totálisan komoly vagyok mert miatta megváltoztam . Jó gondolom hogy most azt gondoljátok , hogy pff kihasznál hagyd ott , de mikor nagy ritkán találkozunk ( hétvégén , mert intris ) akkor mindig úgy érzem , hogy tényleg szeret engem . Ohh na nem tudom mit csináljak lelkileg kikészültem alig tudtam kilábalni mikor otthagyott most nem fogom túlélni érzem. Hiába vagyok fizikailag erős , lelkileg nagyon gyenge vagyok .
Mindenkébb szakíts vele,mielőtt ő teszi meg veled. Próbálj meg dühös lenni rá, úgy könnyebb lesz.
Hidd el, PONTOSAN,de halál pontosan ugyan ez volt velem, csak nem bírtam megtenni azt a lépést,hogy szakítsak vele. Mindig hiteggettem magam,hogy szeret,meg minden,és mikor dobott engem nagyon kiborultam.
Kérlek higgy nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!