Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kerlek tudnatok segíteni? Ez normalis? :S
Figyelt kérdés
Attol fuggetlenul hogy van baratnotok, akit elvileg szerettek, gyakran elorantjatok mas nokre? szeret ha ezt csinalja? vagy miert teszitek? Nyilvan gondolom miert, nem vagyok naiv csak meg sosem hallottam valaszokat ennek okara fiutol. ez nekem kicsit rosszul esik igazabol ha belegondolok. nem tudok vele errol beszelni meg fura is a szitu. ha igazan szeretsz valakit akkor is csibalsz ilyeneket? koszi a valaszokat elore is. :)2015. jan. 8. 22:24
11/14 A kérdező kommentje:
Mit kellene tennem? Ti hogy latjatok? :) ugy erzem tulreagalom, de meg szeretnem ezt oldani magamban es vele is.
2015. jan. 8. 22:53
12/14 anonim válasza:
nekem is volt olyan, hogy egyik exemmel amikor jártam rámírt egy csaj és mondta hogy éppen fürdik, aztán küldött magáról meztelenül képet, én meg erre előrántottam és elintéztem magam. de éreztem hogy nem volt helyes, és élőbe nem csináltam volna a lánnyal semmit. és attól még nagyon szerettem exemet. ez férfi gyengeség szerintem amit írsz. az a lényeg hogy tettlegességig ne fajuljon, és adj neki egy picit több sexet ha lehet
13/14 anonim válasza:
Állj!
Az, hogy maszturbál valakire nem egyenlő azzal, hogy jobban tetszik mint te, nálunk férfiaknál ez nem így működik. naponta 100 lányt látok aki bejön külsőleg, szexelnék vele, de attól még a barátnőm a legfontosabb.
14/14 A kérdező kommentje:
persze, én ezt értem. de ha ez egy bizonyos lányra vonatkozik??
2015. jan. 10. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!