Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfitársaim (30-tòl felfelé) ti éreztétek?
Szerelmes vagyok egy házas nõbe, ès elõfordult már veletek az, hogy nem mertetek találkozni a kiszemelt nõvel mert fèltek attòl, hogy nem tudok uralkodni magatokon?
Mindennèl jobban vágyom rá de attòl fèlek, hogy nem fogom tudni kontrollálni magam ès vagy rávetem magam, vagy bevallom neki, hogy szeretem.
Ilyet èrzett már közületek bárki is?
Köszönom a választ
persze én is szerelmes vagyok egy házas nőbe. igaz ő az én feleségem:D
amúgy nagyon el lehetsz hanyagolva:D
nem éreztem ilyet sose.
egyébként meg mellébeszélés az ilyesmi és ezzel a fa-szsággal amit írtál feded el magad előtt azt félsz kezdeményezni,mert nem tudsz csajozni,nőt felszedni,vonzalmat ébreszteni.
ide illik a süldő tehén meg az apa tehén vicce amúgy.
nézik a csordát-
apa!fussunk oda,raboljunk el egyet és dugjuk meg.
neeem fiam.odasétálunk és megb-asszuk mindet.
remélem felfogtad.
Fúúú, mennyien írnak már hülyeséget... Hogy az a te bajod, hogy nem tudsz csajozni. Én ugyan nem vagy se férfi, se házas, de ne felejtsd el soha, hogy MINDIG MINDENKINÉL van jobb! És lesz is, mert nem vagyunk tökéletesek. Te már választottál, és attól leszel te értékes ember, hogy tartod magad az esküdhöz. Tök mindegy, hogy van-e gond a házasságodban, vagy nincs. (egyébként akkor is jöhet harmadik, mikor épp nincs gond, nem 13 éves mindent elsöprő tiniszerelemről beszélünk, hanem egy sok-sok éves kapcsolatról, ahol már csak a szeretet meg az összetartozás meg az elköteleződés tartja össze a feleket.) Szerintem tök normális amit érzel, de majd elmúlik. Uralkodj magadon.
Mi az, hogy még nem randiztál vele? Miért van ennek egyáltalán esélye?
Hihetetlen ez számomra hogy akkor miért mégy hozzá egy olyan nőhöz ha volt vagy van olyan aki jobban tetszik nála, nem értem.
26/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!