Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolat szex nélkül is nevezhető párkapcsolatnak?
Kérdező, szerintem hülye vagy, ha emiatt utasítod vissza. De talán jobb is így, a csaj talál majd olyan pasit aki hajlandó rá várni.
A kérdésed meg félrevezető, mert itt nyilván mindenki felnőttekre összpontosít, de ti még gyerekek vagytok (a csaj legalább is az), és ilyen esetben teljesen más a helyzet, érthető sőt inkább tisztelendő volna h még várni akar vele és nem egyből szétteszi a lábát. De ahogy mondtam, ha neked ez a mérvadó akkor jobb is ha elutasítod, mivel jobbat érdemel.
Attól függ, milyen korosztályban. A ti korosztályotokban még, főleg, hogy a kislány még szűz, szerintem bőven. Ebben a korban különben is nagyon ritka a tényleg komoly, felelős párkapcsolat, amit az ember felnőtt fejjel is annak tart, még ha van is benne szex.
Valóban félrevezető a kérdésed. Huszonévesek, illetve idősebbek körében egyértelműen nem nevezhető. Tizenévesen még szerintem simán. Most együtt élek a párommal, ha nem lenne szex, akkor az csak lakótársi viszony lenne gyakorlatilag. Volt tinikoromban is néhány barátom, közülük bőven nem volt mindegyikkel szex. Azt butaságnak tartom, ha valaki időintervallumot ad meg, hogy még x ideig nem szexel, de az mindenképp becsülendő, hogy várni akar vele addig, amíg tényleg megvan a bizalom, az érzelmi háttér, és ő maga is felkészült lelkileg. Ha te ezt nem vagy hajlandó kivárni (és valóban, miért is tennéd?), akkor inkább ne kínozd a lányt. Bizonyára talál olyat, aki megbecsüli és szereti, önmagáért, nem az ágyban nyújtott teljesítményéért.
Szerintem ez a "varakozas" hülyeseg.
Ha összejössz valakivel es közli hogy meg nincs kesz a szexre egy darabig az okes.
De ha meg kapcsolata sincs de kiköti hogy x ideig hozza se nyúlhatsz az nem. Ha valakire fèl evnel többet kell varni az nem erett egy parkapcsolathoz altalaban.
Valamint siman meglehet hogy hónapokig varakoztat majd lelep massal..
Sokat segíteni, ha megírnád milyen idősek vagytok!!!!
Igen lehet, de a kérdés inkább azon van, hogy miért nincs szex!! Ha ez neveltetés kérdése miatt van akkor ezt meg kell beszélni, mert ez egy időzített bomba és előbb vagy utóbb robbanni fog!!!
37F
Én 17 vagyok, a lány 15. A lány is be ismerte, hogy még éretlen egy komoly kapcsolatra. És csak azt tartja szem előtt, hogy mi az ami miatt nem illünk össze. Csak egyetlen dolog miatt. Hozzám át sem mer jönni. Csak azt mondja, hogy nem tudja még.
Nem a szex a legfontosabb, de 1-2 év rengeteg idő, és ha ennyire bizonytalan még abban is, hogy át jöjjön, akkor nem tudom, hogy mit kezdjek vele. Nincs sok energiám ehhez. Nem akarok neki koppanást okozni, viszont mindenképpen azt fogok. De nincs szívem neki megmondani, hogy ne beszéljünk. Persze nem tudja, hogy tudom, hogy szerelmes belém. Fél a csóktól is.
"A lány is be ismerte, hogy még éretlen egy komoly kapcsolatra."
Mi az, hogy beismerte? Bűn ez, hogy be kelljen ismerni? Nem akar veled járni, és kész. Azt meg, hogy szerelmes beléd, felejtsd el. Fogalmatok sincs a szerelemről, csak dobálóztok a nagy szavakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!