Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Együtt vagyunk a párommal már lassan 5 éve, mind a 2en elsők voltunk egymásnak, és jól megvagyunk még mindig. Csak őt elkezdte hajtani a kíváncsiság, hogy milyen lehetne más lánnyal lefeküdni vagy csak úgy lenni és ezért már majdnem el is hagyott, de aztán visszaszívta. Illetve a kilóim is zavarják, (168centimhez 69 kiló vagyok) azt mondta,h ha elérem a 73at akkor elhagy, tornázzak minden nap hogy fogyjak. Nem akarom őt elveszteni de sokszor azt érzem, hogy nem vagyok neki elég jó.2015. jan. 3. 20:44
1/5 anonim válasza:
már azt hittem a volt barátnőm vagy annyira hasonló eset. szedd magad össze ha nem szeretnéd elveszíteni, mert hosszas vacakolás után, de én is kidobtam a barátnőm. aztán persze én húztam a rövidebbet de ez más kérdés.
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg jobb lenne, ha véget vetnétek ennek a kapcsolatnak. Amit leírtál, abból egyértelműen kiderül, hogy a párod már unja ezt a kapcsolatot.
3/5 anonim válasza:
Úgy tűnik az évek múlásával a barátod elfelejtette mi az a tisztelet. Nincs azzal baj,ha megjegyzést tesz rád mert képesek az emberek elkényelmesedni mert azt érzik révbe érte,pedig azért mindig van mit tenni egy kapcsolatban. Olyan ez,mint egy kertes ház azon is mindig csinálni kell valamit :)
De az,hogy bevágja Neked,hogyha változni fogsz egy kicsit rosszabb irányba akkor elhagy,na ez bunkóság. Akkor is ezt fogja csinálni,ha esetleg terhes leszel és óhatatlanul is hízni fogsz? Szerintem egy ilyen mellett nem érdemes kitartani,de a Te döntésed,a Te érzéseid.
4/5 anonim válasza:
Szerintem te megérdemelnéd, hogy egy olyan valakivel legyél kapcsolatban, aki elfogad olyannak, amilyen vagy és nem a kilóid száma dönti el, hogy veled marad-e vagy sem. :) A pasid szerintem így is úgy is el akar hagyni, ha hízol az csak egy plusz indok rá. Megértem, hogy nem akarsz kidobni az ablakon 5 évet, de nem hinném, hogy az jó kapcsolat lenne, ahol folyamatosan azt éreztetik veled, hogy kevés vagy. Szerintem beszéld meg vele a dolgokat, hogy tényleg szeret-e még igazán. Ha úgy érzed, hogy nem, akkor szakítsatok, ő akkor annyi csajjal lehet amennyivel akar, te pedig találsz valakit, aki tényleg szeret téged. :) 20/L
5/5 A kérdező kommentje:
Elhiszem neki, hogy kíváncsi, elvégre a mai világban már elég ciki(sajnos) ha egy 22 éves srác csak 1 lánnyal volt életében, de neki legyen mondva hogy mióta megbánta és visszaszívta nem is hozta elő a témát és jobban kimutatja, hogy szeret. Én nem tudom annyira átérezni, mert nem voltam kíváncsi arra sosem, hogy milyen lenne más fiúval csókolózni vagy bármi, meddig van valaki akit szeretek. A kilós kibukása tényleg zavar, ezért megmondtam neki hogyha elérem a 60at én törlöm őt mindenhonnan. Ezen már megijedt. Nem értem őt tényleg sokszor, mert egyszer nagyon szeret, kimutatja/ érezteti, máskor meg mintha púp lennék a hátán. Majd kialakul, én is a sarkamra állok. Végül is a kapcsolat egymás elfogadásából és a kompromisszumokból is kell álljon, ezért ha megteszem amit akar, akkor én is változtathatok rajta amit szeretnék. Köszönöm a válaszaitokat :)
2015. jan. 3. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!