Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy telt 2014? Főként párkapcsolat terén érdekel.
Fél évet kidobtam egy csaj hajkurászásár.Megcsókoltam volna épp amikor kinyögte hogy felöle nincs semmilyen érzés irántam.Majd számüzött a friendzoneba.A 2.félévet meg csaj kereséssel töltöttem.Sikertelenül.
(Sok XP,de nincs Level Up)
Borzalmasan... Nyáron sajnos meghalt az Édesanyám, majd ősszel elpusztult a 15 éves kutyusom is, akivel gyakorlatilag együtt nőttem fel. Ezek után szeptember közepén kitették a szűrömet az albérletből, ahol eddig laktam és a körülményeknek "hála" kis híján majdnem kibuktam az egyetemről is...
Az egyetlen jó dolog az elmúlt évben a Párom volt, aki mindvégig mellettem állt és támogatott ebben a szörnyű időszakban. Tudom, biztos nem ezt akarjátok hallani, hanem minimum azt, hogy még Ő is elhagyott és jaj de szar a magánéletem, de ha Ő nem tartotta volna bennem a lelket az elmúlt pár hónap során, biztos, hogy fel is kötöm magam... :(
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!