Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek hogy telt 2014? Főként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hogy telt 2014? Főként párkapcsolat terén érdekel.

Figyelt kérdés

2014. dec. 31. 20:26
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Ugyanazzal szilveszterezek a kibertérben akivel tavaly, anélkül hogy találkoztunk volna. Hogy ez jó vagy sem..
2014. dec. 31. 21:54
 32/42 anonim ***** válasza:
parkapcsolat nem jott ossze... pedig iszonyuan szeretnem mar :( sok sraccal kavartam es alakultak dolgok de aztan sose jott ossze a konkret kapcsolat... valamint szerelmes lettem eletemben eloszor, amit k#rvara nem kellett volna, h#lye voltam... 16/L
2014. dec. 31. 21:58
 33/42 anonim ***** válasza:

Fél évet kidobtam egy csaj hajkurászásár.Megcsókoltam volna épp amikor kinyögte hogy felöle nincs semmilyen érzés irántam.Majd számüzött a friendzoneba.A 2.félévet meg csaj kereséssel töltöttem.Sikertelenül.

(Sok XP,de nincs Level Up)

2014. dec. 31. 22:09
 34/42 anonim ***** válasza:
szilveszterkor jöttem össze párommal, szóval jól, jó lesz jövőre is 24L
2014. dec. 31. 22:11
 35/42 A felhasználó ***** válasza:
Eseménytelen mint mindig.
2014. dec. 31. 22:16
 36/42 anonim ***** válasza:
Egy rakás sz.r, ritka szép pillanatokkal.
2014. dec. 31. 22:21
 37/42 anonim ***** válasza:
Minden napját utáltam, ugyanerre számítok 2015-ben is.
2014. dec. 31. 23:55
 38/42 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Dupla nulla,es sajnos a hetes szam is hianyzik.
2015. jan. 1. 00:29
 39/42 anonim ***** válasza:
elhalasztott lehetőségek,erről szólt.
2015. jan. 1. 05:08
 40/42 anonim ***** válasza:

Borzalmasan... Nyáron sajnos meghalt az Édesanyám, majd ősszel elpusztult a 15 éves kutyusom is, akivel gyakorlatilag együtt nőttem fel. Ezek után szeptember közepén kitették a szűrömet az albérletből, ahol eddig laktam és a körülményeknek "hála" kis híján majdnem kibuktam az egyetemről is...

Az egyetlen jó dolog az elmúlt évben a Párom volt, aki mindvégig mellettem állt és támogatott ebben a szörnyű időszakban. Tudom, biztos nem ezt akarjátok hallani, hanem minimum azt, hogy még Ő is elhagyott és jaj de szar a magánéletem, de ha Ő nem tartotta volna bennem a lelket az elmúlt pár hónap során, biztos, hogy fel is kötöm magam... :(

21/L

2015. jan. 1. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!