Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek hogy telt 2014? Főként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hogy telt 2014? Főként párkapcsolat terén érdekel.

Figyelt kérdés

2014. dec. 31. 20:26
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Elején rosszul majd jól.
2014. dec. 31. 20:35
 22/42 anonim válasza:

Konkrétan sehogy.

Párkapcsolat???

Még egy csókban sem volt részem...

Talán majd jövőre :P

2014. dec. 31. 20:38
 23/42 anonim ***** válasza:

három szóban összefoglalom:

egy

nagy

sz4r... :/

ja és boldog új évet! :)

hátha sikeresebb lesz

2014. dec. 31. 20:40
 24/42 anonim ***** válasza:

Kb 300-400 új korombeli lányt ismertem meg személyesen, 80nál próbálkoztam és 80 elutasítást kaptam. +még egy pár neten!

Szóval itt és most feladom az egészet!

26F

2014. dec. 31. 20:44
 25/42 anonim ***** válasza:
kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, kerestem, és még sincs :/
2014. dec. 31. 20:46
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Haladtam az úton egyhangúan :/
2014. dec. 31. 20:51
 27/42 anonim ***** válasza:

Parkapcsolat teren sehogy..nem jott osste semmi..:/

Nah majd jovore talan..

2014. dec. 31. 20:54
 28/42 anonim ***** válasza:
Megismerkedtem egy lánnyal, akivel majdnem összejött a dolog, de végül semmi nem lett belőle.
2014. dec. 31. 21:06
 29/42 anonim ***** válasza:
Semmi nem volt párkapcsolati téren (nem is foglalkoztam vele, a tavalyi évben ért egy nagy csalódás), de minden más téren egész jól, szóval nem panaszkodom, és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a következő év is jó legyen (nem ismerkedés terén, abból most rendesen elég volt egy időre) :) 24/F
2014. dec. 31. 21:14
 30/42 anonim ***** válasza:
Eszméletlen pocsékul, ha csak a párkeresés felől közelítünk. :(
2014. dec. 31. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!