Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti barátnőtök is ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti barátnőtök is ilyen? Hülyeség volt rá szólnom?

Figyelt kérdés
Azt mondja 6kor tali nála , oda megyek és 6kor kezd el készülödni. Nagyon zavaró tud lenni , vagy csak nekem nem tudom. De kb egy óra mire el készül. Volt rá példa hogy meg beszültük ekkor és itt tali mikkor. Fél órával késöbb ért oda. Titeket is zavarna? Elöszőr nem is szoltam meg vártam. Másodnál már nem vártam meg és csodálkozott. Azotta nem késik. Szóltam rá a készülödésre is azotta nem csinálja. Ha én pontos vagyok legyen ő is pontos.

2014. dec. 31. 10:53
1 2
 11/17 Noren1989 ***** válasza:
sztem mondd be neki legközelebb, h 7kor már másik csajjal van talid, lássuk, h begyorsul-e, vagy inkább ordít ;)
2014. dec. 31. 13:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha szóltál neki, és hatásos volt, akkor nyilván nem volt hülyeség szólni neki.
2014. dec. 31. 13:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Ahh... Veled egyszer hulyeskedtem vele. Meg csaltalak... nem egedte h vegig mondjam. Rendesen trauma esset, mondtam neki h a jobb kezemel csaltalak Csak meg nyugi. Kovetkezmeny az lett h kommandoztak utanam hova megyek, kihez megyek. Szoval isten mentsen...
2014. dec. 31. 13:55
 14/17 Izumo-san ***** válasza:
54%
Szerintem jó hogy szóltál. Én is nő vagyok, én is készülődök, de valahogy mindig ott tudok lenni a megbeszélt időponton, sőt gyakran már 5-10 perccel előbb. Szerintem kell hogy legyen benned annyi tisztelet a másik iránt, hogy időben érkezz. Láttam előttem szóló hölgytársaim, hogy van köztük is késő, amit nem tudok megérteni. Érdekes, én már a találkozó előtti nap ki tudom választani a ruhámat és 1 órával indulás előtt neki tudok állni megcsinálni a hajam meg a sminkem... Hmm... mik vannak... lehet bennem van a hiba..
2014. dec. 31. 14:45
 15/17 A kérdező kommentje:
utolso jo tars lennel :) Grat
2014. dec. 31. 20:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Az első hosszabb lélegzetvételű kapcsolatomban volt ilyen. A gimi legszebb csajaként egyszerűen képtelen volt időre elkészülni. Ez annyira bennem maradt, hogy későbbi kapcsolataimban eleve egyfajta szűrőként működött: ha valaki késett, nem vártam meg.
2015. jan. 1. 16:39
 17/17 Izumo-san ***** válasza:
Ó, köszönöm az elismerést :$ Valaki értékeli nézeteim :D
2015. jan. 3. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!