Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam?
Tudom, ezer ilyen kérdés van, szánalmasnak tűnhet, de nekem fontos :)
Két srác van az életemben, mindkettővel kialakulhatna valami, de képtelen vagyok dönteni.
Az egyik egy tipikus rosszfiú, aki halál dögös, ezzel tisztában van, úgy fűzte a csajokat, mint kislány a gyöngyöt, viszont minden barátja azt mondja, tökre másképp viselkedik, amiota én beléptem az életébe, és biztosak benne hogy komolyan gondolja velem. Ez nagyon imponáló, hogy ennyire megváltozott.De emellett amugy egy egyszerű srác. (Gondolok itt olyanokra, hogy semmi túlkomplikált gondolkodás,amit ő gondol azt kimondja stb.)
A másikra meg a legjobb szó egyszerűen az, hogy tökéletes. De tényleg. Jóképű, okos, nagyon kiegyensúlyozott (ami rám nem jellemző), mindenről el tudok vele beszélgetni, imádok vele lenni. Viszont kicsit kiismerhetetlen, vagyis pl.sose tudom, hogy ha hoz egy döntést, akkor ott a szívére vagy az eszére hallgat,stb.
Amik közösek bennük : öhm, nem a legjobb példák, de na, cigiznek, mindketten 18 évesek, mindkettő olaszul tanul (:D), volt már szex mindkettővel, tökéletes volt mindkettő, fontos számukra a sport, adnak magukra, és kb. ennyi.
Szóval azért nem egyszerű :)
Ti, mint kivülállók, mit gondoltok? Melyiket választanátok? (Légyszi, akár csak egy pár szavas, de indoklással)
Előre is köszönöm :)
17L
Egyiket se,hagyd őket repülni. Elég nagy sz**ban leszel,ha kiderül,hogy 2 vasat tartottál a tűzben.
Jaa,tényleg:"úgy fűzte a csajokat, mint kislány a gyöngyöt"
És mi rá a garancia,hogy ő nem csinálja ugyanezt,mint Te?:D
Te pont megérdemled az 1-est.
Ugyanúgy fűzöd te a pasikat, mint ő a csajokat.
Uristen, mennyi alszent ember :')))) Mindegyikotoknek olyan baratnot kivanok, akin atment mar a fel varos (nem pedig ketto ember),es le is tagadja.
Szerintem az tulzas hogy ket vasat tartok a tuzben, egyiknek sem fuzom az agyat, es nem is igerek nekik semmit.
tudod ha nem tudsz dönteni két fiú közt akkor válaszd másodikat.. mert ha az elsőt igazán szeretted.volna akkor nwm
nem szeretted volna meg a másodikat ;)
... ha meg egyiket se szereted akkor NE hülyitsed őket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!