Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik fiút válasszam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiút válasszam?

Figyelt kérdés

Tudom, ezer ilyen kérdés van, szánalmasnak tűnhet, de nekem fontos :)

Két srác van az életemben, mindkettővel kialakulhatna valami, de képtelen vagyok dönteni.

Az egyik egy tipikus rosszfiú, aki halál dögös, ezzel tisztában van, úgy fűzte a csajokat, mint kislány a gyöngyöt, viszont minden barátja azt mondja, tökre másképp viselkedik, amiota én beléptem az életébe, és biztosak benne hogy komolyan gondolja velem. Ez nagyon imponáló, hogy ennyire megváltozott.De emellett amugy egy egyszerű srác. (Gondolok itt olyanokra, hogy semmi túlkomplikált gondolkodás,amit ő gondol azt kimondja stb.)

A másikra meg a legjobb szó egyszerűen az, hogy tökéletes. De tényleg. Jóképű, okos, nagyon kiegyensúlyozott (ami rám nem jellemző), mindenről el tudok vele beszélgetni, imádok vele lenni. Viszont kicsit kiismerhetetlen, vagyis pl.sose tudom, hogy ha hoz egy döntést, akkor ott a szívére vagy az eszére hallgat,stb.

Amik közösek bennük : öhm, nem a legjobb példák, de na, cigiznek, mindketten 18 évesek, mindkettő olaszul tanul (:D), volt már szex mindkettővel, tökéletes volt mindkettő, fontos számukra a sport, adnak magukra, és kb. ennyi.

Szóval azért nem egyszerű :)

Ti, mint kivülállók, mit gondoltok? Melyiket választanátok? (Légyszi, akár csak egy pár szavas, de indoklással)

Előre is köszönöm :)

17L

2014. dec. 31. 00:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%

Egyiket se,hagyd őket repülni. Elég nagy sz**ban leszel,ha kiderül,hogy 2 vasat tartottál a tűzben.

Jaa,tényleg:"úgy fűzte a csajokat, mint kislány a gyöngyöt"

És mi rá a garancia,hogy ő nem csinálja ugyanezt,mint Te?:D

2014. dec. 31. 00:43
 12/29 anonim ***** válasza:
97%
Hogy a nőknek micsoda problémáik vannak...
2014. dec. 31. 00:43
 13/29 anonim ***** válasza:
17 évesen mindkettő megfektetett már téged? Gratulálok.
2014. dec. 31. 00:45
 14/29 anonim ***** válasza:

Te pont megérdemled az 1-est.

Ugyanúgy fűzöd te a pasikat, mint ő a csajokat.

2014. dec. 31. 00:45
 15/29 A kérdező kommentje:

Uristen, mennyi alszent ember :')))) Mindegyikotoknek olyan baratnot kivanok, akin atment mar a fel varos (nem pedig ketto ember),es le is tagadja.

Szerintem az tulzas hogy ket vasat tartok a tuzben, egyiknek sem fuzom az agyat, es nem is igerek nekik semmit.

2014. dec. 31. 00:46
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
2.at, hogy tökéletes legyen.
2014. dec. 31. 00:48
 17/29 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen lányokkal van tele a fél világ,"jó" látni hogy már a te fajtád is GYK-ra jár tanácsért,de itt nagyon kevés kivétellel csak az igazságot fogod látni.Ha még huszon egy-két éves lennél,kaphatnál érdemleges normális válaszokat de így?Hát hallod,dugasd meg magad mind kettővel még vagy 10-szer,oly mindegy melyiket választod úgyse lenne egyikkel se hosszú életű kapcsolatod.
2014. dec. 31. 00:50
 18/29 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy,hogy azt hiszed ,h miattad fog megváltozni az első. Van az a szintű naivitás amit már aranyos. :D 2. és tényleg gáz ,h már mindkettőnek megvoltál.
2014. dec. 31. 00:54
 19/29 toth0402 válasza:

tudod ha nem tudsz dönteni két fiú közt akkor válaszd másodikat.. mert ha az elsőt igazán szeretted.volna akkor nwm

nem szeretted volna meg a másodikat ;)

... ha meg egyiket se szereted akkor NE hülyitsed őket!!

2014. dec. 31. 01:22
 20/29 anonim válasza:
Amelyiknek nagyobb.
2014. dec. 31. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!