Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok keseredve! Ki lehet ilyen helyzetben az igazi
nyertes?
Figyelt kérdés
Üdv Mindenki!Különös kapcsolat alakult ki köztem és egy nagyon jó barát(nőm) között!Arról van szó hogy bár nagyon jó kapcsolat van közöttünk,mégis fura, ugyanis ő is annyira szeret egy pasit akit képtelen feledni, a mult este könnyek között sirva mondta el hogy képtelen elfeledni,noha a pasi ügyet sem vet rá,azt megelőzően hogy ezeket a sorokat irtam,én magam meg ezért a lányért hullajtottam könnyeimet,férfi létemre,annyira szeretem őt,már elmondtam neki mit érzek iránta,és biztosított róla hogy barátként nem fogom elveszíteni,már eddig is megtettem érte amit csak tudtam hogy éreztessem vele , sokat jelent nekem,hogyan tudnám végleg feledtetni vele azt a másik srácot,és ráébreszteni ezt a lányt arra hogy én vagyok az aki esélyt jelenthet számára a boldogságra!Tanácstalan vagyok!
Ez kimondva nagyon jól hangzik, de ha ellentétemmé változnék megtagadnám saját önmagamat, ami azt eredményezné hogy ha ,meg is szeretne a csaj, olyas valakit szeretne meg aki egyáltalán nem én vagyok!Márpedig nem ez a lényeg? hogy az embert önmagáért szeressék?
2014. dec. 30. 19:55
12/15 anonim válasza:
Volt olyan pasi az életemben, aki akárhogy próbálkozott, nem lopta be magát a szívembe. Egyszerűen én nem tudtam viszonozni az érzéseit, és teher volt számomra. Ma sem éreznék iránta másképp. És mellesleg nem tudnék olyan férfit tisztelni, aki megtagadja önmagát (a tisztelet minden párkapcsolat egyik fontos alapja). Ha önmagadként nem tud beléd szeretni, hagyd.
2014. dec. 30. 20:02
13/15 A kérdező kommentje:
Hölgyek urak! Kemény szavak amiket irtatok kérdésemre de azt kell mondjam,mindegyik válaszba van olyan igazság amit érdemes megfontolnom és elgondolkodnom rajta!
2014. dec. 30. 20:16
14/15 Költőnő? válasza:
Látom nem ment át...AKÁRMIVEL próbálkozol is; 99,9% az esélye, h nem kapod meg a lányt. Két opció van és egyik esetben sem fogtok ellovagolni a lemenő nap fényében;
1. Reménykedő évek, de soha még csak egy csók sem lesz, bár mindig úgy fog alakulni a kommunikáció, mintha te lennél az ideális jelölt csak ő ezt nem látja (jaaaj olyan szemetek a pasik, miért nem olyan mki, mint te)--->nem lesz tiéd a lány.
2. Egyszer egy kétségbeesett pillanatában talán lefekszik veled, még jobban fogsz reménykedni és belehalsz amikor közli h vonzódik vkihez --> nem lesz tiéd a lány.
Persze 100%-ra nem jelenthetem ki h így lesz, de komoly összeget tennék rá.
2014. dec. 30. 20:16
15/15 A kérdező kommentje:
Költőnő? Az 1 okfejtésedben már volt részem, nem ezzel a lánnyal ,egy másikkal még évekkel ezelőtt,de sajnos megtapasztaltam,a 2, meglátásodhoz annyit fűznék,lehet hogy a legtöbb pasi kapna az alkalmon és ágynak döntené gyönge pillanatában a csajt,de én biztos nem fogom,ugyanis Tisztelem!! De mindenképp érdekes amiket felvetettél!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!