Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezeket szeretne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezeket szeretne?

Figyelt kérdés

Van egy hívő csaj 14 hónapja ismerjük egymást , előtte kihasznált nem vállalt fel. De ez már 6hónapja volt , azóta mintha megváltozott volna. Szakítani akartam vele mert "nincs több egy pettingnél és már nem szeretem annyira. Ezeket mondta "kérlek ne hagyj el , nagyon jól érzem magam veled. Megölöm magam akkor , legalább egy héten egyszer találkozunk vagy egy hónapba egyszer. Lehet bárkid ígérem nem szólók bele ha, elköltözzünk én mosok , főzök , takarítok rád neked nem kell csinálnod semmit sem.

Úgyis hívogatni foglak." Amikor meg akaróm nézni a cicijét , nem engedni pedig agyon dicsérgettem. Annyira azért már nem szeret hogy örömöt okozna nekem.

2014. dec. 27. 10:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

"Amikor meg akaróm nézni a cicijét , nem engedni "

Az ilyen csaj nem szeret, csak játszik veled, hagyd a fenébe!

2014. dec. 27. 10:22
 2/14 anonim ***** válasza:
Vagy ő nagyon jól manipulálja a férfiakat, vagy pedig te vagy nagyon könnyen manipulálható.
2014. dec. 27. 10:23
 3/14 anonim ***** válasza:

nagyon gyökér ez alány, te meg még annyira, mindentszavát elhiszed.

Még h azt modnja baszogatni fog??

Akkor ez most könyörgés, bocsánat kérés, vagy fenyegetés??

Vedd már észre legalább ezt!!! XD :D:D:D

2014. dec. 27. 10:27
 4/14 A kérdező kommentje:
Munkába van mindig fel szokott hívni , tegnap bocsánatot is kért nem egyszer a semmiért. Meg hogy nagyon szeret ilyet még soha sem érez. Itt már nagyon fura volt az egész. Meg hogy idővel biztos hogy bele menne más dologba is. Ha eddig nem akkor ezután sem fog. Ott hagytam nem tud nagyon érdekelni. :)
2014. dec. 27. 10:48
 5/14 anonim ***** válasza:
ez a lány szerintem csak nem szereti mutogatni magát...:T
2014. dec. 27. 10:58
 6/14 anonim ***** válasza:
65%

Te egy igazi semmirekellő vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bizony ezt komolyan. Neked egy lány csak arra kell?!? Hát szerintem az a lány százszor jobban járt nélküled, mint veled. Mert így majd talál egy másikat, aki szereti és értékeli, te meg mehetsz a fenébe. :P

Ez a véleményem kérdező.

2014. dec. 27. 11:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Csak hülyít a csaj. Dobd ki minél előbb!
2014. dec. 27. 11:13
 8/14 anonim ***** válasza:
58%
pff, az meg sem fordult a fejedben, hogy mivel hívő, nem tartja helyesnek a házasság előtti sexet? viszont mivel szeret, ezért belement egy-két dologba (petting) de utána bűntudata van. láss egy picit jobban a dolgok mögé
2014. dec. 27. 11:32
 9/14 A kérdező kommentje:
DE tudom h buntudata van, de egy kis cici ekkora dolog? Hibaztam, azt hittem tudok varni de nem. Fiatal vagyok meg keressek egy olyan lanyt aki boldoga tud tenni, minden formaban. Biztos vagyok benne, talal olyan fiut aki tud ra varni sajnos en nem tudok. Azt mondta nem kell neki mas fiu, lattam rajta h nagyon akarja h maradjak. Igy lesz a legjobb mind kettonknek.
2014. dec. 27. 11:41
 10/14 anonim ***** válasza:
ki ez a csaj? nekem jó lesz :D
2014. dec. 27. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!