Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezeket szeretne?
Van egy hívő csaj 14 hónapja ismerjük egymást , előtte kihasznált nem vállalt fel. De ez már 6hónapja volt , azóta mintha megváltozott volna. Szakítani akartam vele mert "nincs több egy pettingnél és már nem szeretem annyira. Ezeket mondta "kérlek ne hagyj el , nagyon jól érzem magam veled. Megölöm magam akkor , legalább egy héten egyszer találkozunk vagy egy hónapba egyszer. Lehet bárkid ígérem nem szólók bele ha, elköltözzünk én mosok , főzök , takarítok rád neked nem kell csinálnod semmit sem.
Úgyis hívogatni foglak." Amikor meg akaróm nézni a cicijét , nem engedni pedig agyon dicsérgettem. Annyira azért már nem szeret hogy örömöt okozna nekem.
"Amikor meg akaróm nézni a cicijét , nem engedni "
Az ilyen csaj nem szeret, csak játszik veled, hagyd a fenébe!
nagyon gyökér ez alány, te meg még annyira, mindentszavát elhiszed.
Még h azt modnja baszogatni fog??
Akkor ez most könyörgés, bocsánat kérés, vagy fenyegetés??
Vedd már észre legalább ezt!!! XD :D:D:D
Te egy igazi semmirekellő vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bizony ezt komolyan. Neked egy lány csak arra kell?!? Hát szerintem az a lány százszor jobban járt nélküled, mint veled. Mert így majd talál egy másikat, aki szereti és értékeli, te meg mehetsz a fenébe. :P
Ez a véleményem kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!