Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vettem a barátomnak karácsonyra ajándékot és nem viszonozta. Mit lépjek?
Persze!
De honnan tudod, hogy nem kapsz egyébként?
És lehet, hogy ez egy próba, hogy mennyire leszel durcás, dühös stb.
Hagyd már a francba ezt az ajándékot. Add oda amit vettél neki, és örülj, hogy együtt vagytok!
2-es: hülyeség, akkor csak sakk lesz, mert futó be tudja védeni a mattól. :DDD
esküszöm, h mindenki ilyen kibeb**zott ajándékmániás, én semmi extrát nem kaptam, s pont leszarom, mondtam, h majd, ha egyszer kell vmi, akkor szólok, s akkor kell a help, nem kell nekem mindenféle ajándék.
Kérdező: add oda neki az ajándékot, főleg, ha romlandó is van benne, hadd égjen ő, ha nem ad semmit, főleg, ha korábban is kapott, akkor vmivel készülhetett volna, h legalább viszonozza azt a két korábbi ajándékot, megérdemel egy égést, feltéve, h volt rá keret, s nem egy templom egere a srác!! utóbbi esetében odaadnám vhogy jelezd felé, h nem kell neked semmi, örülsz, h van neked, meg ilyenek, legalábbis én lekaksiznám, h kapok-e vmit is ez esetben.
Hát tulajdonképpen engem sem az ajándék érdekelne, hanem az, hogy ha én megerőltetem magam akkor ő is gondolhatna rám. Ez egy jel, egy gesztus lenne felém. És egyébként nincsenek anyagi gondjai.
A mesének még nem lett vége, mert holnap találkozok vele és azon tűnődöm, hogy odaadjam-e az ajándékomat...vagy hallgassak..?
Te is odaadtad akkor, ugye?
Ilyenkor még az merülhet fel, h ő vagy te drágább ajándékot vett, szóval tiszta gáz ez az ajándékozás, az esetek többségében rosszul jön ki vki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!