Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én vettem a barátomnak karácso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vettem a barátomnak karácsonyra ajándékot és nem viszonozta. Mit lépjek?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja együtt vagyok egy fiúval,kapcsolatban. Az lenne a kérdésem,hogy együtt töltjük a karácsonyi szünet napjait és nem vett nekem ajándékot, pedig én vettem neki.És előtte párhéttel vettem neki névnapjára meg szülinapjára is. Aztán gondoltam így adott lesz, hogy akkor megajándékozzuk egymást karira. Meg voltak rá enyhe célzások is. Még nem adtam oda az ajándékot, mert várok, hogy ő mit lép. Nem akarok abba a cikis helyzetbe kerülni, hogy én vettem neki, ő meg nem nekem. Viszont az az igazság, hogy kicsit rosszul esik. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

2014. dec. 25. 13:40
1 2 3
 11/26 supra01 ***** válasza:

Persze!

De honnan tudod, hogy nem kapsz egyébként?

És lehet, hogy ez egy próba, hogy mennyire leszel durcás, dühös stb.

Hagyd már a francba ezt az ajándékot. Add oda amit vettél neki, és örülj, hogy együtt vagytok!

2014. dec. 25. 15:21
 12/26 A kérdező kommentje:
Oda adhatom, amit vettem neki és vagy én vagy ő be fog égni, hogy csak én adtam ajándékot.
2014. dec. 25. 22:21
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

2-es: hülyeség, akkor csak sakk lesz, mert futó be tudja védeni a mattól. :DDD

esküszöm, h mindenki ilyen kibeb**zott ajándékmániás, én semmi extrát nem kaptam, s pont leszarom, mondtam, h majd, ha egyszer kell vmi, akkor szólok, s akkor kell a help, nem kell nekem mindenféle ajándék.

Kérdező: add oda neki az ajándékot, főleg, ha romlandó is van benne, hadd égjen ő, ha nem ad semmit, főleg, ha korábban is kapott, akkor vmivel készülhetett volna, h legalább viszonozza azt a két korábbi ajándékot, megérdemel egy égést, feltéve, h volt rá keret, s nem egy templom egere a srác!! utóbbi esetében odaadnám vhogy jelezd felé, h nem kell neked semmi, örülsz, h van neked, meg ilyenek, legalábbis én lekaksiznám, h kapok-e vmit is ez esetben.

2014. dec. 26. 01:19
 14/26 supra01 ***** válasza:
Na mi lett a mese vége? Most már érdekel:D
2014. dec. 26. 08:21
 15/26 anonim ***** válasza:
14-eshez hasonlóan én is. :)
2014. dec. 26. 12:20
 16/26 A kérdező kommentje:

Hát tulajdonképpen engem sem az ajándék érdekelne, hanem az, hogy ha én megerőltetem magam akkor ő is gondolhatna rám. Ez egy jel, egy gesztus lenne felém. És egyébként nincsenek anyagi gondjai.

A mesének még nem lett vége, mert holnap találkozok vele és azon tűnődöm, hogy odaadjam-e az ajándékomat...vagy hallgassak..?

2014. dec. 26. 19:13
 17/26 A kérdező kommentje:
Azóta am talàlkoztam vele és odaadta az ajàndékàt :D
2014. dec. 30. 11:35
 18/26 anonim ***** válasza:

Te is odaadtad akkor, ugye?

Ilyenkor még az merülhet fel, h ő vagy te drágább ajándékot vett, szóval tiszta gáz ez az ajándékozás, az esetek többségében rosszul jön ki vki. :D

2014. dec. 30. 18:08
 19/26 A kérdező kommentje:
Hàt én a magam részérõl dràga, jó minõségû ajàndékot vettem...szóval nem.tudom mennyire lehet megmondani róla egy hozzà nem.értõ személynek...de aki otthon van az ilyen màrkàkban az tudja, hogy ez a dolog felsõkategória miatt csúcs àra van. Szóval tiszta a lelkiismeretm
2014. dec. 30. 22:06
 20/26 anonim ***** válasza:
amúgy is tiszta lehet, ha szívből adja vki, de van ez a hülyeség néha sztem sok embernél, h ő vagy én drágábbat vettem, s vmelyik dolog miatt kellemetlenül érzi magát.
2014. dec. 30. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!