Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétes hogy megcsaltak, hogy derítsem ki az igazságot?
Figyelt kérdés
A barátnőm felment 2 fiúhoz(külön napon),aki állítólag a barátai,viszont nem tudom mi történt köztük,filmet néztek és azt mondta a barátnőm hogy csak ennyi történt,nem feküdt le vele és nem csalt meg vele.Mondtam neki hogy nem tudja bebizonyítani hogy nem történt semmi,ezért kitaláltam hogy kérdezze meg tőlük hogy hogyan csókolt(facebookon kérdezze meg).(2 fiúról van szó).Egyik fiú leírta hogy nem csókolta meg,míg a másik azt válaszolta hogy jól.Persze a barátnőm tagadja,azt mondja csak viccelt a fiú és hogy hazudik,persze rögtön szakítottam a barátnőmmel,és máig azt mondja hogy hazudott a fiú és hogy egyszer reméli kiderül hogy csak átvert a srác,és hogy szeret.Én már nem tudom mit higyjek...2014. dec. 23. 15:50
1/7 anonim válasza:
Sajnálom az ilyen kapcsolatokat, ahol ahelyett, hogy megbeszélnék a gondokat, inkább megcsalják egymást, hazudoznak...
21/L
2/7 anonim válasza:
csak azért, mert filmezett 2 fiú haverjával, még nem biztos hogy történt bármi is
de ha ennyire nem bízol benne, lehet jobb is hogy szakítottatok
3/7 anonim válasza:
már azért felgyújtottam volna amiért másnál filmezik......f**szhiány nem film hiány.
4/7 A kérdező kommentje:
2.kommentelőnek mondom hogy ne csak az első mondatot olvassa el,mivel később a fiú facebookon írta neki hogy jól csókol.
2014. dec. 23. 15:57
5/7 A kérdező kommentje:
És gondja azon kívül hogy sokszor vitáztunk minden apróságon nemvolt,mert aztmondja mindenhol teljesítettem megfelelően,és attól még hogy vitázott én is szerettem,bár kicsit nagyon is hisztis csaj volt
2014. dec. 23. 15:59
6/7 anonim válasza:
Sajnálom,hogy ez történt. Jó hallani, hogy nem engedted magad teljesen hülyének nézni. Ha olyan jó barátok lennének megkérte volna a srácot, hogy tisztázza neked.
7/7 anonim válasza:
Tuti megcsalt akkor, eleve mit járkál más fiúkhoz filmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!