Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam?
Na szóval van egy fiú akivel kavarunk, én is és ő is komoly kapcsolatot akar.
Én azt szeretném,hogy ha ez szerelem lenne,és nem csak fellángolás.
Ezért nem adnám könnyen magam csókban sem,mivel minél tovább vár valaki annál jobban akarja.
És ha könnyen bele lendülünk a kapcsolatba,hamar vége is eshet.Mert megunjuk egymást,vagy csak fel lángolás lesz.Ezt meg nem akarom,ezért lassacskán szeretnék mident.
(Nagyon szigorúan csak csókig engedem egy jó ideig!!!!)
És tudnátok tippeket adni,hogy hogy ne adjam könnyen magam,de mégis tudja,hogy kell nekem.
Kb.hanyadik randinál engedjem a csókot így?
Tippek,hogy hova menjünk és hanyadiknál ajánlatos feljönni-e vagy nekem hozzá (igazából kettesbe szeretném a csókot,nem ugy,hogy buszmegállóba mikor megyünk haza vagy valami ... )
L/16
Elsőnek is beszélgessetek sokat neten.Majd találkozzatok,sétálgassatok ahogy írtad.
Itt eldől szimpatikusak vagytok-e egymásnak vagy sem!
Majd második talival is várj,beszélgessetek akkor már telefonon vagy valami.
Második talin menjetek bowlingozni vagy kajálni.
Harmadiknál te menj fel hozzájuk,lány ne vigyen már haza ennyi idő után..Na azért.
A csók az jönni fog,majd alakul.Nézzetek filmet,de ne aludj ott szerintem.
Tiszteletre méltó igen,hogy ennyi idősen nem akarsz lefeküdni vele.:):)
Figyelj, ha könnyen jön könnyen megy, abba úgysem tudsz beleszólni.
Nem biztos, hogy ő lesz az igazi. Aztán attól hogy, volt köztetek egy kis szexuális játék, és végül nem lettetek férj és feleség, nem fog összedőlni a világ. Nem kell ezen annyit görcsölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!