Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk mit tennétek a helyemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit tennétek a helyemben, ha?

Figyelt kérdés
Találnátok a jelenlegi barátnőtök számítógépén 100 képet arról a pasiről ,aki régen tetszett neki (beleértve pár pucér képet a srácról)és még hangüzeneteket is?

2014. dec. 22. 15:06
1 2 3
 21/22 kendrazoltan ***** válasza:

1.)

A képek emlékek, amik az ember életét végigkövetik, nincs velük semmi baj, bár már én is kerültem olyan helyzetbe, hogy a mostani párom talált régebbi fotókat az előzőről (bár nálunk kicsit más volt a helyzet, mert fogalmazzunk úgy, nem szerették egymást az én hibámból és rossz döntéseimből kifolyólag :/) és megkért, hogy töröljem --> nálunk nincs olyan, hogy én gépem / ő gépe, számítógép van és kész --> én szeretem megtartani a képeimet, legyen az bárkivel vagy bármivel kapcsolatos, mert ezek az én emlékeim, így másnak k..vára semmi köze hozzá (ennek ellenére töröltem a képeket, mert az én hibám, hogy a páromnak az exem nagyon rossz emlékeket hozott, de normális esetben ilyen nem történik)

2.)

Mi a tökömért kutakodsz a gépén? Egy kapcsolatban is szükség van valamennyi privát szférára és te jelenleg belemásztál az övébe...

2015. márc. 7. 14:16
 22/22 anonim válasza:
Amennyire a srác hibás, annyira a leányzó is; a kérdezőnek nem kellett volna kutakodnia, a lánynak pedig el kellett volna mondania a helyzetet ("ó, hé, szia! Van néhány aktképem az exemről. UGYE nem baj?!").
2015. márc. 31. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!