Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit tennétek a helyemben, ha?
Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Biztos még régen tette rá a gépére a képeket meg a hangüzeneteket is régen mentette el, és azért nem törölte ki, mert egyszerűen nem foglalkozott vele, nem érdekelte.
Nekem is megvannak még a közös képeink az exemmel, igaz ő maga már nem jelent nekem semmit, de csak nem fogok pl. nyaraláson készült képeket letörölni csak azért, mert ő rajta van! Mellesleg az ő gépén is voltak pucércsajos képek, igaz azok csak modellek voltak, nem ismerősei. Nem akadtam ki rajta, miért is kellett volna? Nem hinném, hogy nagy jelentőségük volt azoknak a képeknek.
Miért másabb, mintha egy híres színészről lennének ott fotók? Attól még mert téged szeret, mint az is nézhet ki jól és lehet kedvére. Mindenkinek lehet "krássja", még párkapcsolatban is.
Viszont a barátnőd helyében még így is kiakadnék, ha szembesítenéd vele, mert milyen alapon turkálsz a számítógépén. Én is tartottam rendben az exem gépét, de a privát dolgait eszembe nem jutott piszkálni.
15-ös! Azért nem mindegy hogy néhány modellről tartogat képeket, akik semmit sem jelentenek neki, vagy egy exről akiBE a múltban lehet, hogy szerelmes is volt. Annak a kapcsolatnak már vége kellene, hogy legyen. Minden dolgát kidobni, nem őrizgetni. Kitudja mi van még ott? Lehet, hogy valami régi ajándék is ott hever a szekrényben.
Mindenesetre nekem nagyon rosszul esne, ha ilyesmit őrizgetne a párom egy olyan személyről aki régen sokat jelentett neki. A fényképek azért vannak, hogy nézegessék őket. Hát az exét senki se nézegesse mikor már ott van az életében valaki más. Nézegesse a párját.
Engem nagyon zavarna. Nem turnem el. Valasszon, hogy kit akar.
Mondtak mar masok is, hogy vajon o mit szolna, ha nezegetned a volt baratnod pucer kepeit szazaval? Zavarna ot, ha lejatszanal egy par kedves hangfelvetelt?
Egyertelmuen beszelj vele. O sem gondolat olvaso.
En megmondtam a mostani baratnomnek, aki mar menyasszonyom, hogy valasszon vagy mehet. Nalunk nincsenek kepek a volt barat farkarol otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!