Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem az exem de mással vagyok mit tegyek? (többi lent)
Volt egy fél éves kapcsolatom ahol a fiúnak én voltam ez első és nagyon szerettük egymást. Ő 3 évvel fiatalabb volt mint én de nem zavart mert szerettem de idővel kicsit zavart egy két dolga ami ki is készített mert ő tapasztalatlan volt (nem sex téren értem) én meg tapasztaltabb és többre volt szükségem és szakítás lett belőle. Most egy velem egy idős fiúval vagyok együtt egy hónapja de rájöttem hogy szükségem van az exemre mert szeretem őt és most már tudom, hogy megértette mire van szükségem és meg is tudná adni. Hiányzik és csak rajta rágódom, de a mostani barátomat meg nem akarom megbántani hogy az én összezavartságom miatt szenvedjen. nem tudom mit tegyek szükségem van rá de a barátomat nem törhetem össze. Attól félek ha újra együtt is lennék az exemmel akkor lehet megint minden szép lenen az elején és kihűlne mert eddig ez is baj volt 2 szer jöttünk újra össze... és nem tudom mi van ha a mostani barátom meg akkor fog hiányozni mikor már szakítottam vele és az exemmel vagyok együtt. Zavaros minden és nem tudom hogy találjak ki a sok hülyeségemből.
19/L
Hey lányka, lányka!
Túl dramatizálod az egészet nem gondolod? :D Lazíts már egy kicsit, igyál meg egy csésze teát, vegyél egy jó fürdőt.
Kicsit stoppolj, vagy azt akarod, hogy a pasik miatt idegileg kikészülj? Ugyanmár :D
Szerencsétlen vagyok. Valahogy mindig rosszul döntök. ha most szakítanék és visszamennék az exemhez akkor biztosan mások véleménye is meg lenne rólam.
Lazítanék ha nem lennék ilyet összezavart. :)
Talán... azt hiszem... ha nem vagy biztos ebben a kapcsolatban akkor lépj ki belőle, mert az se neked se neki nem jó ha félig-meddig vagy vele.
Viszont, ha azt mondod, hogy ha exeddel lennél a mostani barátod hiányozna akkor az exeddel se akarj újra semmitse egyenlőre, legalább addig míg helyre nem teszed magadban, hogy kitől mit is szeretnél és ők mit tudnak adni neked.
Csak egy dologra vigyázz, hogy lehet, hogy egyik vagy másik srác talál magának másik párt amíg te azon gondolkozol, hogy mi legyen. És azután lehet, hogy még rosszabb lesz.
Ami a lényeg, hogy valóban, próbálj meg nem rágörcsölni a témára mert akkor nem fogsz semmire se jutni. Vegyél pár nagy levegőt és gondold át, hogy mi lenne a jó. Hát kívánom, hogy megtaláld a jó megoldást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!