Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehet az exem az aktjaimma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet az exem az aktjaimmal? 19/L

Figyelt kérdés
Volt egy 2 éves kapcsolatom, aminek a napokban lett vége. A srác ifjú festő, tehetséges is és rengetegszer lefestett meztelenül, mert "a szépségem megszeretné örökíteni..." . Most pedig félek, hogy vajon mit fog velük tenni, kiteszi valahova, vagy nem tudom. Szerintetek? Két napja hívogatom, de nem érem el. Aggódjak, hogy honnan köszön vissza rám pucér önmagam? És még a szakítás miatt is padlón vagyok.

2014. dec. 21. 21:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt gondolom olyan fog rádismerni amennyiben kirakja a képet aki amúgy is jól ismer és ruhátlanul is látott. Azt nem lehet megakadályozni hogy kirakja a képet viszont sehogy sem jelezheti hogy te vagy rajta, illetve ha direkt olyan helyre tenné ki (amit nem tartok valószínűnek) amerre sokat jársz vagy ahol tanulsz akkor azzal neked kárt okoz és kártérítési pert lehet esetleg indítani ellene és a jogsértés beszűntetésére lehet kötelezni tehát vegye le a képet.
2014. dec. 21. 21:57
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Milyen nyaralás? Másra gondolhatsz.

2014. dec. 21. 21:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Meg mutatja nekem :-)
2014. dec. 21. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy igazi művész ember nem csinál ilyet. Egyébként meg... Sok nő vállalt már aktot, és sok ma kiállításokon található meg.
2014. dec. 22. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!