Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek sok fiú barátja van!! És amelyik fogdossa, vagy nyomul rá, annak csak leordítja a fejét és tovább barátkozik vele!! Mondtam neki, hogy barátkozzon nyugodtan a fiú barátaival, de amelyik fogdossa, vagy nyomul rá avval szakítsa meg a kapcsolatot!! Ő erre képtelen és nem tudom miért!! Én az ÖSSZES lányismerősömmel megszakítottam a kapcsolatot miatta!! Ő meg arra nem képes, hogy azokkal szakítsa meg, akik nyomulnak rá vagy fogdossák!!
Tegnap este volt bulizni a barátnőivel, ott a srácok nagyon nyomultak rá!! És akik nyomultak ott rá azok közül 3-al beszélget!! Mondtam neki, hogy mi a tökömért dumál velük, ha fogdosták és nyomultak rá!! Erre nekem ő azt mondta, hogy csak be voltak ba*zva, buli volt és még neki állt feljebb!!
2014. dec. 20. 11:54
11/13 A kérdező kommentje:
Jah és egy kicsit sem múló!!
2014. dec. 20. 13:59
12/13 anonim válasza:
Nyilván, vannak emberek, akik amikor isznak, bátrabbak. Nekem is a legjobb haverom amikor ivott, kissé nyomulósabb lett, leállitottam persze. De eszem ágába se jutott volna h emiatt megszakitsam vele a kapcsolatot, hiszen semmi se történt. Azt nem tudom, h nálatok mennyire volt durva ez a fogdosás, de a barátnőddel kell megbeszélni. A múló dologról meg... a szerelem elmúlhat, de a barátok akkor is ott lesznek.
13/13 A kérdező kommentje:
De ők nem voltak haverok utolsó! Ott ismerte meg őket! És nem tudom, hogy abba mi az igazságos, hogy én szakítsam meg persze kapcsolatokat a lány ismerőseimmel! Ha csak egy lány rám ír már jön a balhé! Tehát ha egy fiú beszélget más lánnyal az parasztság, de ha egy lány nem szakítja meg a kapcsolatot azzal, aki fogdosta, nyomul rá (NEM CSAK RÉSZEGEN), mert nem ez az első alkalom, akkor az tök normális nem? Tipikus női gondolkodás...
2014. dec. 20. 16:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!