Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak? (tobbi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
A baratommal 8 honapja vagyunk egyutt. Szinte minden nap veszekszunk De nagy nehezen ki is bekululunk. Mostnaba azon vesztem vele ossze hogy a szemembe mondta hogy csicska vagyok, es budos. Pedig ez nem igaz. Aztan ott van hogy fellokott az udvaron. Ha ez nem lenne eleg meg mas lanyok segget is csapkodja allandoan... 14 evesek vagyunk es osztalytarsak. Mindig elmondja mennyire szeret es en mindig olyan hulye vagyok hogy megbocsajtok neki. En is mindennel jobban szeretem de nagyon szarul esik.

2014. dec. 19. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ti még túl gyerekek vagytok egy kapcsolathoz.
2014. dec. 19. 11:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de becsüld már meg magad annyira, hogy kivágod azt a kis taknyot a fenébe! Büdösnek titulál, és még szóba állsz vele? Tényleg hülye vagy, ha továbbra is "jársz vele".
2014. dec. 19. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Szereted, vagy nem szereted, ennek nem lesz jo vege... Szerintem is dobd ki a francba, ha szarul esik!
2014. dec. 20. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!