Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak most? Nagyon faj tobbi lent?
Egy eve volt amikor 11 eves voltam es ugy erdeklesbol elkezdtem erdeklodni egy anime fiu utan . Aztan egyszer egyik ismerosom elhitette hogy o kanda es hogy vele chetelek ... amilyen huje voltam elis hittem aztan ez ment heteken keresztul amig ra nem dobbentem hogy o nem kanda ... aztan persze kitort
a duroham ordibalni keztem bogve mert
akkora mar teljesen megszerettem vagdosni kezdtem magam egyszer eleg mellyen is de nem fajt.. pedig szet volt nyilva ez ugy nyaron volt meg . az hogy nem lathatom sokkal jobban fajt azutan eltelt egy ev de meg most is ugyanugy sot jobban szeretem de mar megakarok hallni.. mert volt egy baratnoje az animeben (mangaban) aki meghallt .. de tudom hogy ot szereti es ez irtozatosan faj meg hogy mindenhol almat latom .. most mit tegyek ez halal komoly !!! nem vicc azota nem is erdekelnek az emberek csak o bocsanat a helyesirasert telorol vagyok.
gyerekpszichológus a megoldás.
12 évesen ez elég komoly baj :(
Pfff... nekem is tetszett tinilanykent, meg a baratnoimnek is pl. Inuyasha.
De azert nem vagy mar 3 eves... tudnod kene, hogy ez csak mese.
Menj ki a szabadba es legyel a barataiddal, vagy kezdj el sportolni vagy valamilyen kulonfoglalkozasra jarni: tanc, szinjatszo, kezmuveskedes akarmi. Szerezz bararokat es ne egy messvilagban elj!
A karodat meg minek vagdosod? Jobb lesz tole? Nem. Jo ronda marad egesz eletedre! Aztan 20-oneves fejjel meg majd szegyellni fogod a nyomat!
Tiszta hulyeseg ez a trend-kezvagdosas.
Ha pedig a fentiek nem mennek akkor beszelgess egy pszichologussal... mert ez eleg sulyos eset.
Iskolat pedig ne hanyagold, katasztrofalis a helyesirasod, es ezek nem melleutesek, hanem helyesirasi hibak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!