Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit tegyek ezesetbe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek ezesetbe, szeretem őt, de nem tudom, ő hogy gondol?

Figyelt kérdés

Mivel ez egy elég komplex ügy/tanácskérés, ezért inkább nem részleteztem kérdésem. Leírom itt, és mondjátok el kérlek a véleményeteket.

Van valaki, akit már 3 és fél éve szeretek tiszta szívemből. Afféle szerelem első látásra volt részemről. Na most, a baj csak az, hogy az illető részéről nem igazán látok semmi viszonzást, csak ilyen 1-2 jelnek mondható valami, amit kifejtek hamarosan.

Mivel a legjobb barátom, ezért félek elmondani neki, hogy tiszta szívemből szeretem. Félek, hogyha elmondanám, akkor az tönkretenné a barátságunkat. (tudni kell róla, hogy pontosan olyan barát, mint amilyennek én elképzeltem az igaz barátomat). Sokszor szoktunk viccelődni tapival, meg azzal hogy közeledünk egymáshoz, hogy smároljunk (de mindig van egy pont, amikor elhúzzuk a fejünket, és röhög, és akkor én is muszáj röhögjek). Flörtölünk is, viccből, stb.

Persze sokszor láttam azt, hogy nem kellek neki, de sokszor, egyszerűen a szemébe azt láttam hogy tetszem neki, szeret. Sokszor egyszerűen érzem, hogy szeret ő is. Megkérdeztem erről egyik barátomat, és azt mondta, hogy ezt csak elképzelem, és nincs sok valóság alapja.

Ugyanakkor sokszor próbáltam elfelejteni őt. De nem lehet. Egyetemi kollegám az illető, és nem mindig padtársak vagyunk, mindig együtt megyünk ki, stb. Ha már közel vagyok ahhoz hogy kiábránduljak belőle, akkor rögtön csinál valami olyat, amitől ismét belé esek, csak ebbe az esetbe jobban, mint azelőtt. (pl. megvéd valamitől, átölel, de még azzal is, hogy előttem öltözik át. Pontosan az én ideálom, úgy testileg mint lelkileg). Egyszerűen szeretem őt, és úgy érzem, hogy ő az én életem értelme. Ha ő nem lenne, akkor egy gyenge, semmittevő ember lennék.

Szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek erről, milyen tanácsot tudtok adni nekem, egyáltalán mik az esélyeim nála.

Várom válaszotokat! :)

2014. dec. 17. 16:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, és 19 éves vagyok, mielőtt azt hinné, hogy valami kis 12 éves trollkodik itt
2014. dec. 17. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Felnőtt ember létetekre ilyen tökörészők vagytok? Az kemény. :D
2014. dec. 17. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Erről már sokkal hamarabb el kellett volna beszélgetnetek. Most már nagyon kínos lesz. Nem tudom én sem hogy ő mit gondolhat, de valószínűleg úgy szeret téged mintha a húga lennél. Mindenesetre könnyíts a lelkeden kezdj beszélgetésbe vele ezzel kapcsolatban, mert ez így nem állapot hogy hol reménykedsz, hol próbálod magad lebeszélni róla. Bizonyos szempontból mindegy merre, csak mozduljatok ki valamerre ebből a holtpontból.
2014. dec. 17. 16:42
 4/4 A kérdező kommentje:

#2 igen, tökörészők sajnos, mert nem akarom elveszteni a barátságát. Gondolom te még nem igazán voltál ilyen helyzetbe, de kívánom hogy ne is legyél, mert nagyon kellemetlen. Választanod kell a között, hogy meg van az esély hogy életed legjobb barátját elvesszed, vagy inkább te szenvedsz.

#3 igen, erre már én is rájöttem, hogy az elején kellett volna mondanom, de egyszerűen még csak azt se tudom, hogyha elmondom, akkor hogy kezdjek bele a monanivalómba.

2014. dec. 17. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!